Beveiligingsrisico voor apparaten die uw Norton-product detecteert weergeven of verhelpen

Wanneer uw Norton-product een beveiligingsrisico detecteert, wordt deze automatisch verwijderd, tenzij uw invoer vereist is om te bepalen hoe u de dreiging wilt oplossen. Als u informatie moet invoeren, geeft uw Norton-product de waarschuwing Bedreigingen gedetecteerd of Beveiligingsrisico weer met suggesties voor wat u kunt doen.

Risico's bekijken die automatisch zijn opgelost tijdens een scan

1. Open uw Norton-product voor apparaatbeveiliging.

Wanneer u naast Apparaatbeveiliging het venster Mijn Norton ziet, klikt u op Openen.

2. Dubbelklik op Beveiliging in het hoofdvenster van het Norton-product. Klik vervolgens op Geschiedenis.

3. In het venster Beveiligingsgeschiedenis selecteert u Opgeloste beveiligingsrisico's in de vervolgkeuzelijst Weergeven.

4. Selecteer een risico in de lijst en bekijk vervolgens in het deelvenster Details de actie die is ondernomen.

Gedetecteerde beveiligingsrisico's verhelpen die tijdens een scan zijn gedetecteerd

In sommige gevallen wordt een risico niet automatisch opgelost door Norton, maar ziet u een aanbevolen actie die u kunt uitvoeren om het risico te verhelpen.

Gedetecteerde beveiligingsrisico's verhelpen die tijdens een scan zijn gedetecteerd

1. Open uw Norton-product voor apparaatbeveiliging.

Wanneer u naast Apparaatbeveiliging het venster Mijn Norton ziet, klikt u op Openen.

2. Dubbelklik op Beveiliging in het hoofdvenster van het Norton-product. Klik vervolgens op Geschiedenis.

3. In het venster Beveiligingsgeschiedenis selecteert u Onopgeloste beveiligingsrisico's in de vervolgkeuzelijst Weergeven.

4. Selecteer een risico in de lijst als er onopgeloste risico's worden weergegeven.

5. Volg de Aanbevolen actie in het deelvenster Details.

In sommige gevallen moet u uw computer opnieuw starten, nadat uw Norton-product een beveiligingsrisico heeft verwijderd. Als u wordt gevraagd de computer opnieuw op te starten, slaat u eventuele geopende bestanden op en start u de computer opnieuw op.

Voer Norton Power Eraser als u het vermoeden heeft dat uw systeem is geïnfecteerd. Norton Power Eraser is een krachtig verwijderingsprogramma voor malware waarmee u de beveiligingsrisico's kunt elimineren die moeilijk te verwijderen zijn. Zie Norton-scans uitvoeren om uw pc op bedreigingen te controleren voor meer informatie.