Fout: (9011,100) 'Er is een fout opgetreden tijdens het installatieproces voor Norton Secure VPN. Controleer of u beheerderstoegang heeft...'

U kunt dit probleem verhelpen door Norton te verwijderen en weer te installeren.

STAP 1

Norton verwijderen

1. Druk op de toetsen Windows + R om het dialoogvenster Uitvoeren te openen.

2. Typ de volgende tekst en druk op Enter.

appwiz.cpl

3. Klik in de lijst met geïnstalleerde programma's op Norton 360 (Symantec Corporation) en klik vervolgens op Verwijderen .

4. Klik op Verwijder alle gebruikersgegevens.

5. Klik op Volgende in het waarschuwingsvenster voor de abonnementsperiode.

6. Klik op Nu opnieuw opstarten.

Norton 360 is niet volledig verwijderd totdat u uw computer opnieuw heeft opgestart.

STAP 2

Norton via uw Norton-account downloaden

1. Meld u aan bij Norton.

2. Als u nog niet bij Norton bent aangemeld, wordt u gevraagd om u aan te melden. Voer het e-mailadres en wachtwoord voor Norton in en klik op Aanmelden.

Heeft u geen account, klik dan op Een account aanmaken en voltooi het aanmeldproces.

3. Klik op Norton downloaden in het venster Aan de slag.

Als u een nieuw product wilt installeren dat niet is gekoppeld aan uw Norton-account, klikt u op Een nieuwe productsleutel invoeren en voert u vervolgens de productsleutel of pincode in om de download te starten.

4. Klik op Akkoord en downloaden.

5. Voer afhankelijk van uw browser een van de volgende handelingen uit:

• Voor de browsers Internet Explorer of Microsoft Edge: klik op Uitvoeren.

• Voor Firefox of Safari: klik in de rechterbovenhoek van de browser op de optie Downloaden om de gedownloade bestanden te zien, en dubbelklik op het bestand dat u heeft gedownload.

• Voor Chrome: dubbelklik in de linkeronderhoek op het bestand dat u heeft gedownload.

6. Wanneer het venster Gebruikersaccountbeheer verschijnt, klikt u op Doorgaan.

7. Volg de instructies op het scherm.

Uw Norton-product is nu geïnstalleerd en geactiveerd.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v128628428
Besturingssysteem: Windows, Mac OS X, Android, iOS
Laatste wijziging: 27/01/2020