Bericht: 'De ingevoerde productsleutel is gekoppeld aan een ander Norton-account'

U ontvangt dit bericht omdat de productsleutel die u heeft ingevoerd, is geregistreerd bij een ander Norton-account dan waarbij u bent aangemeld.

U heeft de productsleutel niet nodig om uw bescherming opnieuw op hetzelfde apparaat of op een extra apparaat te installeren. Lees Apparaatbeveiliging installeren voor gedetailleerde instructies over het installeren van uw Norton-bescherming.

Aanmelden bij het juiste account

1. Meld u af van uw account.

2. Meld u met het andere e-mailadres aan bij uw account.

Als u uw wachtwoord bent vergeten of problemen heeft met het ontvangen van de herstelmail, lees dan Het wachtwoord voor uw account opnieuw instellen.

Als u de productsleutel niet in uw account kunt vinden, controleer dan of u een account heeft gemaakt met een oud e-mailadres. Als u geen toegang heeft tot uw oude e-mailadres, neem dan contact op met Klantenservice en ondersteuning voor hulp.

3. Controleer of de door u ingevoerde productsleutel beschikbaar is op het tabblad Mijn abonnementen.

Probeer een ander e-mailadres als uw abonnement niet wordt weergegeven. Of gebruik Wachtwoord vergeten? als u het wachtwoord voor een ouder account opnieuw moet instellen.

4. Klik op Downloaden.

Volg de instructies op het scherm om de installatie te voltooien.