De webactiviteit van uw kind weergeven met behulp van Norton Family

Het webactiviteitenrapport laat zien welke websites uw kind heeft bezocht of heeft geprobeerd te openen. U kunt hier ook andere details vinden, zoals het aantal keren dat uw kind die website heeft bezocht, het apparaat dat uw kind heeft gebruikt om toegang te krijgen tot die website en de Norton-classificatie voor die website. Afhankelijk van uw situatie kunt u de toegang tot de website blokkeren of toestaan, wanneer u maar wilt.

Mogelijk merkt u na de installatie van VPN meer internetwaarschuwingen van de iOS-apparaten van uw kind. Sommige van deze waarschuwingen worden intern door de app op de achtergrond geactiveerd, waar het kind geen controle over heeft.

Als Norton Family versie 3.7.3 of later is geïnstalleerd op de pc van uw kind, voegt Norton Family een tweede beschermingslaag toe en wordt een blokkeerpagina weergegeven, zelfs als uw kind met de browserextensie heeft geknoeid, een incognito- of privébrowsermodus heeft gestart of gebruik heeft gemaakt van niet-ondersteunde externe browsers om een geblokkeerde website te openen. Het is echter raadzaam de extensie in de browser van uw kind in te schakelen om de beste bescherming te krijgen van Norton Family. N.B. Norton Family brengt u op de hoogte over onbevoegde wijzigingen, maar niet over webactiviteiten wanneer de tweede beschermingslaag wordt toegepast.

U kunt de Norton-website of Norton Family-app voor ouders gebruiken om de activiteiten van uw kind te bekijken.

Norton-website of Norton Family-app voor iOS

1. Meld u aan bij uw account.

2. Selecteer het kind van wie u de webactiviteit wilt zien.

3. In de sectie Web ziet u welke categorieën websites uw kind vaak bezoekt. U kunt ook zie hoe vaak uw kind websites van een specifieke categorie heeft bezocht.

4. Klik op Details weergeven voor een gedetailleerd rapport.

5. Voer een of een combinatie van de volgende handelingen uit om de webactiviteiten te filteren:

• Klik op Alle categorieën om de activiteiten op basis van een websitecategorie te filteren.

• Klik op Alle apparaten om de activiteiten op basis van een apparaat te filteren.

• Kies de tijdlijn voor het rapport. U kunt filteren op activiteiten van de huidig dag of van de afgelopen 7, 14 of 30 dagen.

6. Als u meer wilt weten over een activiteit, klik dan op Meer weergeven en doe het volgende:
    • Klik op de website-URL om te bepalen of deze website echt onveilig/ongepast is voor uw kind.

• Om het rapport van Norton Safe Web voor deze website te bekijken klikt u op de link van de Norton-beoordeling.

• Om deze website te blokkeren of toe te staan, klikt u onder Selecteer of u categorieën wilt toestaan of blokkeren op de optie die het best bij uw kind past.

De Norton Family-app voor ouderlijk toezicht voor Android

1. Open de Norton Family-app voor ouderlijk toezicht in de modus Ouder.

2. Tik op het kind voor wie u de webactiviteiten wilt bekijken.

3. Ga naar het tabblad Activiteit.

4. Tik in de lijst op Websites.

5. Tik op het tijdvakje om de activiteiten weer te geven die tijdens een specifieke periode zijn uitgevoerd.