Norton Family-huisregels voor toezicht op apps configureren

Toezicht op apps wordt ondersteund op telefoons, tablets en Windows-apparaten met Android.

De functie Toezicht op apps is alleen beschikbaar op Windows 8 of latere versies. Deze functie wordt niet ondersteund op apps op basis van UWP of Microsoft Store en de apps die als service worden uitgevoerd.

Toezicht op apps geeft de apps weer die uw kinderen hebben gedownload op hun apparaten, tablets en Windows-apparaten met Android. Met deze functie kunt u het gebruik van bepaalde apps, zoals YouTube, Instellingen en Facebook, voor uw kinderen beperken. U kunt ook zien hoelang uw kinderen de verschillende apps gebruiken. Informatie over hoelang apps worden gebruikt, kan alleen worden opgehaald van apparaten met Android 8 of later.

U kunt deze huisregel niet bijwerken als het apparaat van uw kind de functie voor toezicht op apps niet ondersteunt.

Norton-website of Norton Family-app voor iOS

1. Meld u aan bij uw account.

2. Selecteer het kind voor wie u toezicht op apps wilt instellen.

3. Klik of tik in de sectie App op het instellingenpictogram .
  4. Als u App-toezicht wilt starten of stoppen, zet u de schakelaar Aan/uit op Aan of Uit.

5. Zet de schakelaar Aan/uit voor een app op Aan of Uit om de app te blokkeren of toe te staan.

6. Klik of tik op Opslaan.

De Norton Family-app voor ouders voor Android

1. Open de Norton Family-app voor ouderlijk toezicht in de modus Ouder.

2. Tik op het kind voor wie u instellingen wilt beheren.

3. Ga naar de tab Regels.

4. Tik onder Activiteiten op Toezicht op apps.

5. U kunt Toezicht op apps starten of stoppen door op de knop Uit of Aan te tikken.

6. Selecteer of deselecteer onder Apps de app die u wilt blokkeren of toestaan.

Als u een Google-account gebruikt om u bij het Norton Family-account aan te melden, zorg er dan voor dat u zich bij uw Google-account in uw browser afmeldt als de installatie van Norton Family is voltooid.