Bericht: 'Geen internetverbinding' wordt weergegeven in Norton Secure VPN voor Mac

Start Norton Secure VPN opnieuw op om dit probleem te verhelpen. Controleer op netwerkproblemen als het probleem zich blijft voordoen.

STAP 1

Norton Secure VPN opnieuw opstarten

1. Start Norton Secure VPN.

2. Klik in de rechterbovenhoek op het gebruikerspictogram en vervolgens op Afmelden.

3. Klik op het instellingenpictogram en vervolgens op Norton Secure VPN sluiten.

4. Start uw apparaat opnieuw op.

Open Norton Secure VPN nadat u uw apparaat opnieuw heeft opgestart en meld u aan met uw Norton-account. Ga naar stap 2 als het probleem zich blijft voordoen.

STAP 2

Op netwerkproblemen controleren

• Deze fout wordt mogelijk veroorzaakt door tijdelijke problemen met uw netwerkverbinding. Als u eerder via hetzelfde netwerk verbinding kon maken met Secure VPN, wacht dan even en probeer vervolgens opnieuw een verbinding met Secure VPN tot stand te brengen.

Sommige netwerken staan geen VPN-verbindingen toe en beperken VPN-toegang via netwerk- of firewallinstellingen. Als deze fout optreedt wanneer u voor het eerst verbinding maakt met Secure VPN, ligt de oorzaak mogelijk bij de netwerk- of firewallinstellingen.

Als u dit foutbericht meermaals ziet, maak dan verbinding via een ander netwerk of via de mobiele-gegevensverbinding van uw apparaat.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v120292210
Besturingssysteem: Mac OS X
Laatste wijziging: 03/02/2020