Het activeringsscherm loopt vast op "Communiceren met de Norton-server..."

Als u wilt controleren of dit probleem wordt veroorzaakt door een bekend systeemprobleem of bekende storing, gaat u naar de pagina Status van Norton-services.

Dit probleem kan optreden als er geen standaardbrowser op uw computer is ingesteld. Als Google Chrome op uw computer geïnstalleerd staat, wijzig dan de instellingen om het als standaardbrowser in te stellen.

Voer een van de volgende handelingen uit, afhankelijk van de Windows-versie op uw computer:

Ik heb Windows 10

1. Ga op uw Windows-bureaublad naar Start > Instellingen > Systeem.

2. Klik op Standaard-apps.

3. Selecteer onder Webbrowser de optie Google Chrome als standaardbrowser.

4. Activeer Norton.

Ik heb Windows 8 of eerder

1. Druk op de toetsen Windows + R om het dialoogvenster Uitvoeren te openen.

2. Typ de volgende tekst en druk op Enter.

control

Wanneer het venster Gebruikersaccountbeheer verschijnt, klikt u op Doorgaan.

3. Selecteer in het Configuratiescherm naast Weergeven op Categorie in de vervolgkeuzelijst.

4. Klik in het Configuratiescherm op Programma's.

5. Klik onder Standaardprogramma's op Uw standaardprogramma's instellen.

6. Selecteer in het venster Uw standaardprogramma's instellen onder Programma's de optie Google Chrome en klik op Dit programma als standaard instellen.

7. Klik op OK.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v113915878