Het Norton-product downloaden dat u in een winkel heeft gekocht

Om het Norton-product dat u in een winkel of via een externe partnerwebsite heeft gekocht te installeren, moet u een Norton-account maken of het gekochte product aan het bestaande account toevoegen.

Het gekochte product toevoegen aan uw account en Norton installeren

Tijdens het installatieproces kunt u zich aanmelden voor de Automatische verlengingsservice van Norton. Lees voor meer informatie over de Automatische verlengingsservice van Norton Hulp bij Automatische verlengingsservice van Norton.

1. Ga vanuit uw webbrowser naar norton.com/enroll.

2. Klik op Aanmelden.

Heeft u nog geen Norton-account, klik dan op Een account aanmaken en voltooi het registratieproces.

3. Klik op de pagina Aan de slag op Een nieuwe productsleutel invoeren.

4. Typ uw productsleutel en klik op >.

Uw productsleutel is een combinatie van letters en cijfers. De sleutel bevat geen speciale tekens.

Als u een verpakt product online of in een winkel heeft gekocht, zit de productsleutel in de doos op een sticker of afgedrukt op een kaartje.

Uw abonnement gaat in wanneer u de 25-cijferige sleutel invoert die op de productkaart of in de bevestigingsmail staat.

Als u het bericht 'Ongeldige productsleutel' ziet, leest u Bericht 'Ongeldige productsleutel'.

5. Lees de Licentie- en serviceovereenkomst en klik op Ik ga akkoord.

6. Werk op de pagina Autorisatie voor jaarlijkse automatische verlenging uw factuuradres en creditcardgegevens bij.

7. Lees de Betalingsmachtiging voor abonnementen en automatische verlenging en klik op Automatische verlenging inschakelen of Abonnement starten.

8. Klik op Akkoord en downloaden.

• Als u meer dan een Norton-product in uw account heeft, kiest u het product dat u wilt downloaden en klikt u op Volgende.

• Als u een Norton Security Platinum-klant bent, kiest u het product dat u wilt installeren en klikt u op Volgende.

• Klik op Meer laden als het product dat u wilt downloaden niet in de lijst wordt weergegeven.

9. Volg de weergegeven instructies voor het Uitvoeren of Opslaan van het downloadbestand. Deze kunnen verschillen, afhankelijk van uw browser. Als u heeft gekozen om het bestand op te slaan, gaat u na het downloaden naar de opslaglocatie en dubbelklikt u op het bestand.

Nadat het Norton-installatieprogramma is uitgevoerd, wordt uw product automatisch gedownload, geïnstalleerd en geactiveerd. Uw apparaat wordt weergegeven met de actuele beveiligingsstatus, en aanvullende software kan vanuit uw Norton-account worden geïnstalleerd.

Als de bovenstaande oplossing niet werkt, kies dan een van de volgende:

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v101779430
Besturingssysteem: Windows, Mac OS X
Laatste wijziging: 11/08/2020