Veelgestelde vragen: tweeledige verificatie voor uw Norton-account

Als u al tweeledige authenticatie hebt geregistreerd via Symantec VIP Access, kunt u geen tweeledige authenticatie meer gebruiken om uw account te verifiëren. In plaats daarvan kunt u met een vooraf geconfigureerde e-mail, telefoonoproep of sms een eenmalig wachtwoord ontvangen om u bij uw account aan te melden. Gebruik de informatie hieronder om de tweeledige verificatie met behulp van een gratis verificator-app in te stellen.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v100023155
Besturingssysteem: Mac OS X, Windows, Android, iOS
Laatste wijziging: 16/07/2020