Annulerings- en terugbetalingsbeleid van NortonLifeLock

U kunt van gedachten veranderen, of uw behoeften kunnen veranderen, en daarvoor dient ons annulerings- en terugbetalingsbeleid, hoewel we het jammer zouden vinden u te zien gaan.

Bij aankoop via of facturering door derden (bijv. appstore, provider, retailer enz.) kan uw recht op annulering, retourzending en terugbetaling anders zijn. Lees uw aanbiedingsvoorwaarden voor meer informatie.

Ons beleid staat los van wettelijke rechten die u mogelijk volgens de wet heeft.

Hulp vragen

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: kb20100113164023EN
Besturingssysteem: Windows, Mac OS X, Android, iOS
Laatste wijziging: 10/08/2021