Help voor de Norton LifeLock-abonnementsservice

Wat is een abonnement dat automatisch wordt verlengd?

• Onze service voor automatische verlenging van abonnementen is een gemakkelijke manier om uw apparaten en persoonlijke gegevens tegen cyberdreigingen te beschermen. U wordt automatisch elke maand of elk jaar gefactureerd, afhankelijk van uw selectie, zodat uw bescherming up-to-date en actief is zonder dat u zich hier zorgen over hoeft te maken.

Hoe werkt het?

• Nadat u zich heeft geabonneerd, worden de kosten voor abonnementsverlenging in rekening gebracht via de factureringsmethode die u in uw account heeft opgeslagen tegen de dan geldende verlengingsprijs, totdat u annuleert. Voor we het bedrag in rekening brengen, sturen wij u een e-mail met de prijs, duur en gerelateerde gegevens, zodat u dit verwacht.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: kb20080417115558EN
Besturingssysteem: Windows, Mac OS X, Android, iOS
Laatste wijziging: 19/11/2019