Netwerkdetails bewerken

U kunt het volgende doen via het dialoogvenster Netwerkdetails bewerken :

• De naam van uw netwerk wijzigen.

• Het vertrouwensniveau van uw netwerk wijzigen.

• De technische gegevens van uw netwerkverbinding weergeven.

In het vak Netwerknaam kunt u de beschrijving van uw netwerkverbinding wijzigen. U kunt een naam met een lengte tot 64 tekens invoeren. De netwerknaam verschijnt in de vervolgkeuzelijst Netwerkdetails.

Via de koppeling Bewerken kunt u het toegangsniveau van het netwerk tot uw computer wijzigen.

In het dialoogvenster Netwerkdetails bewerken staan verder de volgende details van uw netwerk in het vak Netwerkdetails:

Adapternaam

Hier wordt de naam van uw adapter weergegeven

Adapterbeschrijving

Hier wordt de beschrijving van uw adapter weergegeven

IP-adres van gateway

Hier wordt het IP-adres van de gateway van uw netwerk weergegeven

Fysiek adres van gateway

Hier wordt het fysieke adres van de gateway van uw netwerk weergegeven

SSID

Hier wordt het draadloze netwerk weergegeven, wanneer verbonden met een draadloos netwerk

De Netwerkbeveiligingskaart

Netwerkdetails bewerken

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v9891279_N360_N360SOS_6_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 10/02/2011