Apparaatdetails bewerken

Via het dialoogvenster Apparaatdetails bewerken kunt u de volgende details wijzigen voor een apparaat dat met de Netwerkbeveiligingskaart is verbonden:

• De naam van het apparaat

• De categorie waartoe een apparaat behoort

Deze wijzigingen hebben echter geen invloed op de oorspronkelijke details van het apparaat.

Voor een apparaat dat u handmatig hebt toegevoegd, kunt u de categorie niet wijzigen.

In het vak Naam kunt u de naam van het apparaat wijzigen. De apparaatnaam mag niet meer dan 15 alfanumerieke tekens bevatten.

In de vervolgkeuzelijst Categorie kunt u een van de volgende categorieën voor uw apparaat kiezen:

• ALGEMEEN APPARAAT

• DESKTOP-PC

• LAPTOP

• SERVER-PC

• NETWERKPRINTER

• ROUTER/SWITCH

• KABEL-/DSL-MODEM

• MEDIA-APPARAAT

• GAMECONSOLE

• PDA/MOBIELE TELEFOON

• NETWERKOPSLAGAPPARAAT

• WEBCAMERA

• TABLET

• MUZIEKSPELER

• TV

Wanneer u een apparaatcategorie in de vervolgkeuzelijst selecteert, geeft Norton 360 Online het pictogram voor de categorie weer in de vervolgkeuzelijst Categorie. Als u bijvoorbeeld LAPTOP selecteert in de vervolgkeuzelijst Categorie, geeft Norton 360 Online een afbeelding van een laptop weer.

U kunt ook het IP-adres en het fysieke adres zien van het apparaat waarvoor u de details wilt wijzigen.

De Netwerkbeveiligingskaart

Apparaatdetails bewerken

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v9891253_N360_N360SOS_6_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 03/11/2011