Een apparaat toevoegen

Via het dialoogvenster Een apparaat toevoegen kunt u handmatig een computer of apparaat aan de Netwerkbeveiligingskaart toevoegen door de volgende details in te voeren:

• De naam of beschrijving van het apparaat

• Het IP-adres of fysieke adres van het apparaat

U kunt een computer of apparaat toevoegen ongeacht de verbindingsstatus van het apparaat. De apparaatnaam mag niet meer dan 15 alfanumerieke tekens bevatten.

U kunt de volgende indelingen gebruiken in het tekstvak IP-adres of fysiek adres :

IPv4-adres

172.16.0.0

IPv6-adres

fe80::12ac:fe44:192a:14cc

Fysiek adres

11-22-c3-5a-fe-a4

Herleidbare host

ftp.myfiles.com

Norton 360 Online voegt de apparaten toe die u handmatig toevoegt aan het netwerk Vertrouwensbeheer van de Netwerkbeveiligingskaart. U kunt het netwerk Vertrouwensbeheer in de vervolgkeuzelijst Netwerkdetails selecteren om de apparaten te bekijken die u hebt toegevoegd. U kunt ook de naam van het apparaat wijzigen.

U kunt de netwerkdetails voor Vertrouwensbeheer niet wijzigen.

Standaard krijgen de apparaten die u aan de Netwerkbeveiligingskaart toevoegt, het vertrouwensniveau Beschermd. U kunt het vertrouwensniveau van de apparaten echter wijzigen.

Als u een apparaat vertrouwt dat zich niet in uw netwerk bevindt, kunt u uw computer aan potentiële beveiligingsrisico's blootstellen.

De Netwerkbeveiligingskaart

Een apparaat aan de Netwerkbeveiligingskaart toevoegen

Apparaten op de Netwerkbeveiligingskaart bekijken