De Netwerkbeveiligingskaart

Een thuisnetwerk bestaat meestal uit de computers en andere apparaten die uw internetverbinding delen. Met behulp van de Netwerkbeveiligingskaart kunt u uw netwerk bekijken en beheren.

Norton 360 Online detecteert na configuratie van Netwerkbeveiligingskaart automatisch de apparaten die met uw netwerk zijn verbonden en geeft deze in de Netwerkbeveiligingskaart weer. U kunt apparaten bekijken en de Netwerkbeveiligingskaart aanpassen voor externe controle van computers waarop een Norton-product is geïnstalleerd.

Controleer of op de computers die u extern wilt controleren een versie van een Norton-product is geïnstalleerd met ondersteuning voor Externe controle.

U kunt de Netwerkbeveiligingskaart openen vanuit het venster Mijn netwerkinstellingen.

Met behulp van de netwerkbeveiligingskaart kunt u het volgende controleren:

• Beveiligingsstatus van de computers die met het netwerk zijn verbonden

• Status van de beveiligingsfuncties van de computers die met het netwerk zijn verbonden

• Abonnementsstatus en Norton-productversie van de computers die met uw netwerk zijn verbonden

• Status van uw draadloze netwerkverbinding

• Verbindingsstatus van de apparaten in het netwerk

• Bekende, onbekende of indringerapparaten in uw netwerk

U kunt genetwerkte apparaten toegang tot uw computer verlenen of weigeren.

U kunt ook details wijzigen van computers of apparaten die met uw netwerk zijn verbonden.

Apparaten op de Netwerkbeveiligingskaart bekijken

Een apparaat aan de Netwerkbeveiligingskaart toevoegen

Het vertrouwensniveau van uw netwerk en apparaten wijzigen

Externe controle instellen

De status van uw draadloze netwerk bekijken

De communicatiepoort voor Netwerkbeveiligingskaart wijzigen

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v9817292_N360_N360SOS_6_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 03/11/2011