Een apparaat aan de Netwerkbeveiligingskaart toevoegen

U kunt handmatig een computer of apparaat aan de Netwerkbeveiligingskaart toevoegen.

U kunt de volgende details toevoegen wanneer u een apparaat toevoegt:

• De naam of beschrijving

• Het IP-adres of fysieke adres

De Netwerkbeveiligingskaart vindt alle computers die met uw netwerk zijn verbonden. U kunt echter computers en apparaten toevoegen die momenteel niet zijn verbonden.

Norton 360 Online voegt alle apparaten die u handmatig aan de Netwerkbeveiligingskaart toevoegt, aan het netwerk Vertrouwensbeheer toe. U kunt het netwerk Vertrouwensbeheer in de vervolgkeuzelijst Netwerkdetails selecteren om de apparaten te bekijken die u hebt toegevoegd. U kunt ook de naam van het apparaat wijzigen.

U kunt de netwerkdetails voor Vertrouwensbeheer niet wijzigen.

Standaard krijgen de apparaten die u aan de Netwerkbeveiligingskaart toevoegt, het vertrouwensniveau Beschermd. U kunt het vertrouwensniveau van de apparaten echter wijzigen.

Als u een apparaat vertrouwt dat zich niet in uw netwerk bevindt, kunt u uw computer aan potentiële beveiligingsrisico's blootstellen.

Een apparaat aan de Netwerkbeveiligingskaart toevoegen

1. Klik op Instellingen in het hoofdvenster van Norton 360 Online.

2. Klik op Mijn netwerk onder Gedetailleerde instellingen in het venster Instellingen.

3. Klik op Configureren in de rij Netwerkbeveiligingskaart.

4. Klik aan de linkerkant van het venster Netwerkbeveiligingskaart onder Totaal in netwerk op het plusteken.

5. Typ in het vak Naam van het venster Een apparaat toevoegen de naam van het apparaat dat u aan de netwerkbeveiligingskaart wilt toevoegen.

De apparaatnaam mag niet meer dan 15 tekens bevatten.

6. Typ in het tekstvak IP-adres of fysiek adres het IP-adres of fysieke adres van het apparaat dat u aan de netwerkbeveiligingskaart wilt toevoegen.

U kunt de volgende indelingen gebruiken in het tekstvak IP-adres of fysiek adres :

IPv4-adres

172.16.0.0

IPv6-adres

fe80::12ac:fe44:192a:14cc

Fysiek adres

11-22-c3-5a-fe-a4

Herleidbare host

ftp.myfiles.com

Het adres wordt pas geverifieerd wanneer het apparaat fysiek op het netwerk wordt gevonden.

7. Klik op Apparaat toevoegen.

Apparaten op de Netwerkbeveiligingskaart bekijken

Apparaatdetails bewerken

Apparaten van de Netwerkbeveiligingskaart verwijderen

De Netwerkbeveiligingskaart

< Terug

The solution made it easy for me to handle my issue.

Strongly disagree
Strongly agree

This is not my issue.