Apparaatdetails bewerken

U kunt de naam en categorie wijzigen van een apparaat dat beschikbaar is op de Netwerkbeveiligingskaart. U kunt categorieën zoals Algemeen apparaat, Laptop, Media-apparaat of Gameconsole selecteren.

Voor een apparaat dat u handmatig hebt toegevoegd, kunt u de categorie niet wijzigen. Norton 360 Online geeft standaard GEBRUIKERGEDEFINIEERD weer als de categorie van het handmatig toegevoegde apparaat.

In het venster Netwerkbeveiligingskaart worden verschillende pictogrammen weergegeven, afhankelijk van de categorie die u selecteert. Met behulp van pictogrammen kunt u zien welke apparaten in de netwerkkaart worden weergegeven.

De details wijzigen van het apparaat in uw netwerk

1. Klik op Instellingen in het hoofdvenster van Norton 360 Online.

2. Klik op Mijn netwerk onder Gedetailleerde instellingen in het venster Instellingen.

3. Klik op Configureren in de rij Netwerkbeveiligingskaart.

4. Klik op een apparaatpictogram in de netwerkkaart in het venster Netwerkbeveiligingskaart.

5. Klik in het vak met apparaatdetails, naast Apparaatnaam, op Bewerken.

6. Typ in het tekstvak Naam van het venster Apparaatdetails bewerken een nieuwe naam.

De apparaatnaam mag niet meer dan 15 tekens bevatten.

7. Klik in de vervolgkeuzelijst Categorie op een van de volgende apparaatcategorieën:

• ALGEMEEN APPARAAT

• DESKTOP-PC

• LAPTOP

• SERVER-PC

• NETWERKPRINTER

• ROUTER/SWITCH

• KABEL-/DSL-MODEM

• MEDIA-APPARAAT

• GAMECONSOLE

• PDA/MOBIELE TELEFOON

• NETWERKOPSLAGAPPARAAT

• WEBCAMERA

• TABLET

• MUZIEKSPELER

• TV

8. Klik op OK.

De naam van het handmatig toegevoegde apparaat wijzigen

1. Klik op Instellingen in het hoofdvenster van Norton 360 Online.

2. Klik op Mijn netwerk onder Gedetailleerde instellingen in het venster Instellingen.

3. Klik op Configureren in de rij Netwerkbeveiligingskaart.

4. Klik in het venster Netwerkbeveiligingskaart in de vervolgkeuzelijst Netwerkdetails op Vertrouwensbeheer.

5. Selecteer in de netwerkkaart een apparaat dat u hebt toegevoegd.

6. Klik op Bewerken naast Apparaatnaam in het vak met apparaatdetails.

7. Typ een nieuwe naam in het vak Naam van het dialoogvenster Apparaatdetails bewerken.

8. Klik op OK.

De apparaatdetails weergeven

Netwerkdetails bewerken

Apparaten op de Netwerkbeveiligingskaart bekijken

De Netwerkbeveiligingskaart

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v9802266_N360_N360SOS_6_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 03/11/2011