Netwerkdetails bewerken

In het venster Netwerkdetails bewerken kunt u de details van uw netwerk bekijken en de netwerknaam wijzigen.

U kunt de netwerkdetails voor Vertrouwensbeheer niet wijzigen.

Netwerkdetails bewerken

1. Klik op Instellingen in het hoofdvenster van Norton 360 Online.

2. Klik op Mijn netwerk onder Gedetailleerde instellingen in het venster Instellingen.

3. Klik op Configureren in de rij Netwerkbeveiligingskaart.

4. Klik in het venster Netwerkbeveiligingskaart rechts van Netwerkdetails op Bewerken.

5. Typ een nieuwe naam in het vak Naam van het dialoogvenster Netwerkdetails bewerken.

6. Klik op OK.

De Netwerkbeveiligingskaart

Het vertrouwensniveau van uw netwerk en apparaten wijzigen

Apparaatdetails bewerken

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v9802265_N360_N360SOS_6_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 31/03/2011