Apparaten van de Netwerkbeveiligingskaart verwijderen

In het venster Netwerkbeveiligingskaart worden de apparaten weergegeven die met uw netwerk zijn verbonden. U kunt een apparaat of computer van de Netwerkbeveiligingskaart verwijderen. U kunt alle apparaten van de netwerkkaart verwijderen en een nieuwe lijst met apparaten maken. Zo kunt u alle apparaten uit uw vorige netwerk verwijderen voordat u een verbinding met een nieuw netwerk maakt. Zorg dat Externe controle is uitgeschakeld voordat u de netwerkkaart leegmaakt. Norton 360 Online kan de netwerkkaart niet leegmaken wanneer Externe controle is ingeschakeld. Zorg ook dat u het venster Netwerkbeveiligingskaart sluit voordat u de netwerkkaart leegmaakt. U kunt de netwerkkaart niet leegmaken wanneer het venster Netwerkbeveiligingskaart open is.

Norton 360 Online verwijdert de apparaten die u handmatig aan het netwerk Vertrouwensbeheer hebt toevoegd, afhankelijk van hun vertrouwensniveau. De apparaten die het vertrouwensniveau Volledig vertrouwd of Beperkt hebben, worden niet verwijderd.

Wanneer u een afzonderlijk apparaat verwijdert, verschijnen de online apparaten opnieuw wanneer u het venster Netwerkbeveiligingskaart de volgende keer opent. De offline apparaten worden echter definitief door Norton 360 Online verwijderd.

Een afzonderlijk apparaat verwijderen

1. Klik op Instellingen in het hoofdvenster van Norton 360 Online.

2. Klik op Mijn netwerk onder Gedetailleerde instellingen in het venster Instellingen.

3. Klik op Configureren in de rij Netwerkbeveiligingskaart.

4. Voer in het venster Netwerkbeveiligingskaart een van de onderstaande handelingen uit:

• Als u een apparaat uit uw netwerk wilt verwijderen, klikt u in de netwerkkaart op het apparaat.

• Als u een handmatig toegevoegd apparaat wilt verwijderen, selecteert u Vertrouwensbeheer in de vervolgkeuzelijst Netwerkdetails en klikt u vervolgens op het apparaat.

5. Klik aan de linkerkant van het venster Netwerkbeveiligingskaart onder Totaal in netwerk op het minteken.

6. Klik in het bevestigingsdialoogvenster op Ja.

De Netwerkbeveiligingskaart leegmaken

1. Klik op Instellingen in het hoofdvenster van Norton 360 Online.

2. Klik op Mijn netwerk onder Gedetailleerde instellingen in het venster Instellingen.

3. Klik op Leegmaken in de rij Netwerkkaart onder Netwerkbeveiligingskaart.

4. Klik in het bevestigingsdialoogvenster op Ja.

Externe controle uitschakelen

Apparaten op de Netwerkbeveiligingskaart bekijken

Een apparaat aan de Netwerkbeveiligingskaart toevoegen

De Netwerkbeveiligingskaart

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v9802263_N360_N360SOS_6_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 22/04/2011