Externe controle instellen

U kunt Externe controle instellen door computers op uw netwerk met uw computer te laten communiceren.

Controleer of op de computers die u extern wilt controleren een versie van een Norton-product is geïnstalleerd met ondersteuning voor Externe controle.

Norton 360 Online vereist een sleutel als u Externe controle wilt instellen. U moet voor alle computers die u extern wilt controleren dezelfde sleutel invoeren.

Nadat u Externe controle hebt ingesteld, kunt u elke computer op uw netwerk aansluiten en dezelfde sleutel invoeren. Norton 360 Online identificeert de computer automatisch en verbindt deze met de Netwerkbeveiligingskaart.

Externe controle instellen

1. Klik op Instellingen in het hoofdvenster van Norton 360 Online.

2. Klik op Mijn netwerk onder Gedetailleerde instellingen in het venster Instellingen.

3. Klik op Configureren in de rij Netwerkbeveiligingskaart.

4. Klik aan de linkerkant van het venster Netwerkbeveiligingskaart onder Externe controle op Setup.

5. Typ een sleutel in het venster Setup Externe controle.

De sleutel moet tussen 6 en 20 tekens lang zijn. De sleutel is hoofdlettergevoelig.

6. Selecteer een van deze opties onder Standaardmodus voor Computerdetectie kiezen :

Computerdetectie altijd aan

Uw computer detecteert altijd andere computers die met het netwerk zijn verbonden.

Computerdetectie alleen aan wanneer scherm van Netwerkbeveiligingskaart wordt weergegeven

Uw computer detecteert andere computers die met het netwerk zijn verbonden wanneer het venster Netwerkbeveiligingskaart open is.

7. Klik op OK.

8. Stel Externe controle in voor alle andere computers die u extern wilt controleren.

Externe controle uitschakelen

De Netwerkbeveiligingskaart

Apparaten op de Netwerkbeveiligingskaart bekijken

Apparaatdetails bewerken

De apparaatdetails weergeven

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v9802262_N360_N360SOS_6_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 31/03/2011