De status van uw draadloze netwerk bekijken

U kunt de status van uw draadloze netwerk in het venster Netwerkbeveiligingskaart bekijken. De Netwerkbeveiligingskaart toont de status van uw draadloze netwerk als veilig of niet veilig. Voor een veilig netwerk is krachtige draadloze codering vereist. Als uw draadloze netwerk niet veilig is, kunt u codering op uw draadloze router inschakelen.

Klik aan de linkerkant van het venster Netwerkbeveiligingskaart op de koppeling Waarom is het niet veilig? voor meer informatie over hoe u uw draadloze netwerk kunt beveiligen. Volg de instructies.

Vertrouw alleen een beveiligde draadloze verbinding. Wanneer u een draadloze verbinding vertrouwt die niet is beveiligd, lopen alle apparaten op uw netwerk gevaar.

De status van uw draadloze netwerk bekijken

1. Klik op Instellingen in het hoofdvenster van Norton 360 Online.

2. Klik op Mijn netwerk onder Gedetailleerde instellingen in het venster Instellingen.

3. Klik op Configureren in de rij Netwerkbeveiligingskaart.

4. Aan de linkerkant van het venster Netwerkbeveiligingskaart wordt de status van uw draadloze netwerk weergegeven. De statussen van uw draadloze netwerk zijn:

Draadloos netwerk veilig

Geeft aan dat uw draadloze netwerk veilig is

Draadloos netwerk niet veilig

Geeft aan dat uw draadloze netwerk niet veilig is

De Netwerkbeveiligingskaart

Netwerkdetails bewerken

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v9802261_N360_N360SOS_6_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 31/03/2011