Identiteitskaarten bewerken

Met de functie Identiteitskaarten bewerken kunt u uw persoonlijke gegevens op één plaats beheren. Persoonlijke gegevens zijn bijvoorbeeld uw naam, geboortedatum, e-mailadres en creditcardgegevens.

U kunt de gegevens die u in de kaarten opslaat, gebruiken om het volgende te doen:

• Formulieren invullen.

• Vertrouwelijke informatie opgeven zonder deze te moeten typen terwijl u online bent.

Door u manieren te bieden om informatie in te voeren zonder dat u deze zelf moet typen, beveiligt Identity Safe u tegen keyloggers die uw identiteit kunnen stelen en misbruiken.

Op sommige websites staan formulieren voor creditcardgegevens of andere persoonlijke gegevens. In het menu Identity Safe op de Norton-werkbalk staan de kaarten die u hebt gemaakt voor automatisch invullen. U kunt in de lijst een kaart selecteren om de formulieren automatisch in te vullen.

U kunt de details van elke kaart die u hebt gemaakt, toevoegen, bekijken, bewerken en dupliceren. U kunt een kaart ook verwijderen als u deze niet meer nodig hebt.

U kunt kiezen uit de volgende opties:

Kaart toevoegen

Hiermee kunt u een nieuwe Identity Safe-kaart maken.

U kunt de kaartnaam zelf bepalen. Wanneer u uw kaart met een wachtwoord vergrendelt, biedt Identity Safe extra beveiliging voor uw kaart.

Ontgrendelen

Hiermee kunt u een kaart ontgrendelen die met een wachtwoord is beveiligd.

Identity Safe biedt extra beveiliging voor uw kaart. U kunt het overzicht van een kaart pas bewerken, dupliceren, verwijderen of bekijken wanneer u het wachtwoord opgeeft.

Deze optie verschijnt alleen als u de optie Wachtwoordbeveiliging selecteert wanneer u een nieuwe Identity Safe-kaart maakt. Wanneer u op de optie Ontgrendelen klikt, wordt het venster Wachtwoord voor Identity Safe valideren geopend. U moet het Identity Safe-wachtwoord opgeven van de safe waarbij u momenteel bent aangemeld, om uw kaartgegevens te kunnen bekijken.

Kaart bewerken

Hiermee kunt u de kaart bewerken die u hebt geselecteerd.

U kunt elke kaart selecteren die aan de linkerkant van het venster Identiteitskaart beschikbaar is.

Gebruik het scrollpijltje omhoog of omlaag om de lijst met kaarten te bekijken die u hebt gemaakt.

Kaart dupliceren

Hiermee kunt u de gegevens dupliceren in een kaart die al bestaat.

U kunt door de lijst met kaarten scrollen en een kaart selecteren die u wilt dupliceren.

Identity Safe noemt de nieuwe kaart automatisch Nieuwe kaart, gevolgd door het volgende beschikbare getal. Als de laatste kaart die u hebt gemaakt, bijvoorbeeld Nieuwe kaart 4 is, noemt Identity Safe de gedupliceerde kaart Nieuwe kaart 5.

U kunt de kaartnaam ook zelf bepalen.

Kaart verwijderen

Hiermee verwijdert u een bestaande kaart.

Identity Safe verwijdert de kaart permanent uit uw lijst met kaarten.

Wanneer u een website bezoekt die formulieren bevat, worden op de menubalk Identity Safe op de Norton-werkbalk de kaarten weergegeven die u onder de optie Formulier invullen hebt opgeslagen. U kunt op de optie Formulier invullen klikken en een kaart selecteren om vervolgens de website in te vullen met de gegevens die op de kaart zijn opgeslagen. U kunt ook de optie Invullen met identiteitskaart in het menu Identity Safe gebruiken om de kaarten te selecteren.

Kaarten bewerken

Kaarten toevoegen

Kaarten bewerken, verwijderen of dupliceren

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v9687153_N360_N360SOS_6_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 06/11/2011