Kaarten bewerken, verwijderen of dupliceren

Alle kaarten die u in Identity Safe hebt opgeslagen, worden in het venster Identiteitskaarten bewerken weergegeven. U kunt de details van elke kaart die u hebt gemaakt, selecteren, bekijken, dupliceren en bewerken. U kunt een kaart ook verwijderen als u deze niet meer nodig hebt. U kunt ook een opgeslagen kaart dupliceren en alleen de velden veranderen die u wilt veranderen.

U kunt een overzicht bekijken van de kaart die u hebt gemaakt. U kunt elke kaart selecteren die in de kaartenlijst in het linkerdeelvenster van het venster Identiteitskaarten bewerken staat. Wanneer u een kaart selecteert, kunt u een overzicht van de kaart bekijken.

Wanneer u uw kaart met een wachtwoord vergrendelt, biedt Identity Safe extra beveiliging voor uw kaart. U kunt het overzicht van de vergrendelde kaart niet bekijken. U kunt een kaart pas bewerken, verwijderen of dupliceren wanneer u het wachtwoord opgeeft.

Als u meerdere kaarten hebt, gebruikt u de scrollpijltjes om door de lijst te bladeren.

Wanneer u een kaart maakt, dupliceert of bewerkt, wordt de regio van de kaart ingesteld op de standaard regio van de gebruiker. Als u naar een website navigeert buiten de standaardregio en de kaart gebruikt om het formulier op die website in te vullen, worden de velden mogelijk niet goed ingevuld. Dit kan bijvoorbeeld gebeuren als op uw kaart de VS is ingevuld als standaardregio en u een Franse webpagina bezoekt. In dat geval moet u bij het invullen van het formulier de kaart gebruiken waarop Frankrijk als regio is ingevuld.

Een kaart bewerken

1. Klik op Identiteit en vervolgens op Identiteitsbescherming beheren in het hoofdvenster van Norton 360 Online.

2. Onder Safe klikt u in de rij Identiteitskaarten bewerken op Configureren.

3. In het venster Identiteitskaarten bewerken selecteert u de kaart die u wilt bewerken.

4. Klik op Kaart bewerken.

5. Wijzig de gewenste gegevens.

6. Klik op Opslaan.

7. Klik op Sluiten.

Een kaart verwijderen

1. Klik op Identiteit en vervolgens op Identiteitsbescherming beheren in het hoofdvenster van Norton 360 Online.

2. Onder Safe klikt u in de rij Identiteitskaarten bewerken op Configureren.

3. In het venster Identiteitskaarten bewerken selecteert u de kaart die u wilt verwijderen.

4. Klik op Kaart verwijderen.

5. Klik in het venster Waarschuwing op Ja.

6. Klik op Sluiten.

Een kaart dupliceren

1. Klik op Identiteit en vervolgens op Identiteitsbescherming beheren in het hoofdvenster van Norton 360 Online.

2. Onder Safe klikt u in de rij Identiteitskaarten bewerken op Configureren.

3. In het venster Identiteitskaarten bewerken selecteert u de kaart die u wilt dupliceren.

4. Klik op Kaart dupliceren.

5. Wijzig de gewenste gegevens.

6. Klik op Opslaan.

7. Klik op Sluiten.

Kaarten bewerken

Kaarten toevoegen

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v9670660_N360_N360SOS_6_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 25/08/2011