Kaarten toevoegen

Met de kaarten in het venster Identiteitskaarten bewerken kunt u formulieren op websites met één klik automatisch invullen. U kunt kaarten maken om informatie op te slaan, zoals persoonlijke gegevens, contactinformatie en creditcardgegevens. U kunt kaartnamen opgeven zodat u een specifieke kaart kunt identificeren.

Als u meer dan een creditcard hebt, kunt u meerdere kaarten met verschillende sets informatie maken. Wanneer u op een website iets koopt, kunt u creditcardgegevens opgeven uit een van de kaarten die u vooraf hebt gemaakt.

U kunt ook anonieme kaarten maken voor gebruik op onbekende websites, waar u uw persoonlijke gegevens liever niet verstrekt. U kunt online formulieren automatisch invullen wanneer u een website bezoekt.

Een kaart toevoegen

1. Klik op Identiteit en vervolgens op Identiteitsbescherming beheren in het hoofdvenster van Norton 360 Online.

2. Onder Safe klikt u in de rij Identiteitskaarten bewerken op Configureren.

3. In het venster Identiteitskaarten bewerken klikt u op Kaart toevoegen.

4. Gebruik de volgende tabbladen om uw kaartgegevens in te voeren:

Algemeen

Geef informatie op zoals kaartnaam, naam, geslacht en geboortedatum. U kunt een wachtwoord en extra beveiliging voor uw kaart instellen.

Het invullen van online formulieren is taalspecifiek. In het vak Land/Regio is Verenigde Staten standaard het geselecteerde land. U moet uw regio wijzigen en een nieuwe kaart maken voordat u online formulieren voor een andere taal invult.

Contactinformatie

Geef in deze sectie uw contactgegevens op. zoals uw e-mailadres, postadres en telefoonnummers.

Creditcard

Geef in deze sectie uw creditcardgegevens op, zoals het type kaart, de vervaldatum en het kaartnummer. U kunt geen creditcardnummer van meer dan 16 cijfers invoeren.

5. Klik op Opslaan.

6. Klik op Sluiten.

Kaarten bewerken

Kaarten bewerken, verwijderen of dupliceren

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v9670594_N360_N360SOS_6_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 25/08/2011