Identiteitsbescherming

Identiteitsbescherming beschermt uw persoonlijke gegevens wanneer u online transacties uitvoert en beschermt u ook wanneer u over het web surft.

Met Identiteitsbescherming kunt u uw aanmeldingsgegevens voor het web opslaan en uw opgeslagen aanmeldingen beheren. Het biedt u een beveiligde opslag voor gebruikersnamen, wachtwoorden en andere persoonlijke gegevens, zoals adressen, creditcardgegevens en wettelijke en financiële informatie.

Wanneer u op internet zoekt, analyseert Norton Safe Web de veiligheidsniveaus van de websites die op de pagina met zoekresultaten worden vermeld. U ziet de pictogrammen van de siteclassificatie naast de zoekresultaten. U kunt ook de gedetailleerde informatie over de siteveiligheid bekijken voordat u naar de website gaat.

Identiteitsbescherming biedt de volgende functies voor veilige online transacties:

Identity Safe

Identity Safe beveiligt uw persoonlijke gegevens en beveiligt uw online identiteit.

Met Identity Safe kunt u één lokale safe per Windows-gebruikersaccount maken. U kunt uw Identity Safe-gegevens exporteren naar een mobiel profiel.

Wanneer u Identity Safe uitschakelt, kunt u de opties eronder niet bekijken. U kunt Identity Safe ook niet gebruiken terwijl u op internet surft.

Veilig surfen

Schakelt de functies Antiphishing en Norton Safe Web in en beveiligt u tegen phishing-aanvallen.

Antiphishing analyseert het veiligheidsniveau van de websites die u bezoekt en toont de veiligheidsinformatie in het pop-upvenster Norton Site Safety.

Identiteitsbescherming blijft u tegen internetbedreigingen beschermen via de Norton Safe Web-functies, zelfs als u de optie Antiphishing uitschakelt.

Norton Safe Web zorgt dat u veilig kunt surfen met de browsers Internet Explorer, Chrome en Firefox.

Als u de functie Norton Safe Web uitschakelt, verschijnen de pictogrammen van de siteclassificering niet naast de zoekresultaten.

Als u zowel de optie Antiphishing als Norton Safe Web hebt uitgeschakeld, heeft elke website die u bezoekt de status Pagina niet geanalyseerd in het pop-upvenster Norton Site Safety. U kunt Antiphishing inschakelen met de optie Antiphishing inschakelen in het pop-upvenster Norton Site Safety.

Instellingen voor Identiteitsbescherming

Klik op Veilig surfen

Identity Safe

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v9670514_N360_N360SOS_6_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 04/11/2011