Verdwenen Norton-werkbalk herstellen in Internet Explorer

De Norton-werkbalk wordt samen met Norton geïnstalleerd. Norton-werkbalk kan niet apart als invoegtoepassing of extensie in uw browser worden gedownload. De nieuwste versies van Norton zijn compatibel met Internet Explorer versie 8, 9, 10 en 11.

Ga voor de nieuwste versie van Norton naar Norton Update Center. Als u Norton via uw provider heeft aangeschaft, neemt u contact op met de provider om te controleren of u de nieuwste versie heeft.

LiveUpdate uitvoeren

1. Start Norton.

2. Klik in het hoofdvenster op Beveiliging en vervolgens op LiveUpdate.

3. Klik op OK wanneer Norton LiveUpdate is voltooid.

4. Voer LiveUpdate uit totdat het bericht 'Uw Norton-product heeft de recentste beveiligingsupdates' wordt weergegeven.

5. Sluit alle programma's af en start de computer opnieuw op.

Heeft u alle updates voor Norton geïnstalleerd en kunt u de Norton-werkbalk nog steeds niet vinden in Internet Explorer, schakel dan de invoegtoepassing voor de Norton-werkbalk in.

De Norton-werkbalk inschakelen in Internet Explorer

1. Start Internet Explorer.

2. Klik op Extra en dan op Invoegtoepassingen beheren.

3. Klik in de lijst van geladen invoegtoepassingen op Norton-werkbalk.

4. Als de status wordt weergegeven als Uitgeschakeld, klikt u op Inschakelen.

5. Klik op Sluiten.

6. Start Internet Explorer opnieuw.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v94683397_EndUserProfile_nl_nl
Besturingssysteem: Windows
Laatste wijziging: 21/09/2018