Aan de slag met Norton Family

Als u niet zeker weet hoe u uw kinderen kunt beschermen wanneer ze online gaan, is hier hulp! We helpen u zodat u binnen afzienbare tijd aan de slag kunt en bieden alles wat u nodig heeft om uw gezin te beschermen tegen internetgevaren en aanstootgevende inhoud. We zorgen er zelfs voor dat uw kinderen geen vertrouwelijke gegevens doorgeven via internet.

U kunt Norton Family nu instellen zodat uw kinderen veilig van het internet kunnen genieten. Het is gemakkelijk en er zijn maar drie stappen.

Verwante informatie

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v91978089_nortonfamily_help_nl_nl
Besturingssysteem: Windows, Android, iOS
Laatste wijziging: 08/03/2018