Uw Norton Password Manager-kluis verwijderen

U kunt uw kluis vanuit de Norton Password Manager-browserextensie verwijderen. Wanneer u een safe verwijdert, worden alle Password Manager-gegevens die u in de safe heeft opgeslagen, permanent verwijderd. Als u denkt dat u uw safegegevens in de toekomst zult gebruiken, moet u uw safe niet verwijderen.

Voer een van de volgende handelingen uit om uw Norton Password Manager-kluis te verwijderen:

• Ga naar stap 1 als u uw kluiswachtwoord weet

• Ga naar stap 2 als u uw kluiswachtwoord niet meer weet

STAP 1

1. Open uw browser.

2. Klik in de rechterbovenhoek van de browser op Norton Password Manager.

3. Klik op Kluis ontgrendelen in de pop-up die verschijnt.

4. Typ uw kluiswachtwoord in het venster Uw kluis ontgrendelen en klik vervolgens op Kluis ontgrendelen.

5. Klik op het pictogram voor de Norton Password Manager-extensie en vervolgens op Web-app openen.

6. Klik in het venster Wachtwoordbeheer op Instellingen.
  7. Klik in het venster Instellingen onder Mijn data op Norton Password Manager-kluis verwijderen.

8. Meld u aan bij uw account om als dit wordt gevraagd.

9. Klik op de pagina Safe verwijderen op Ja, safe verwijderen.

STAP 2

1. Open uw browser.

2. Klik in de rechterbovenhoek van de browser op Norton Password Manager.

3. Klik op Kluis ontgrendelen in de pop-up die verschijnt.

4. Typ een onjuist wachtwoord in het venster Uw kluis ontgrendelen en klik vervolgens op Kluis openen.

5. Herhaal de bovenstaande stap drie keer. Na drie pogingen verschijnt de optie Kluis verwijderen.

6. Klik in het venster Wachtwoordbeheer op Instellingen.
  7. Klik op Kluis verwijderen.

8. Voer het wachtwoord van uw Norton-account in wanneer u daarom wordt gevraagd.

9. Klik op Kluis verwijderen in het bevestigingsscherm.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v91952916
Besturingssysteem: Windows
Laatste wijziging: 17/11/2022