Norton Community Watch uitschakelen of inschakelen

U kunt de optie Norton Community Watch gebruiken om informatie over een verdacht bestand ter analyse naar Symantec te sturen. Symantec beoordeelt deze gegevens om nieuwe bedreigingen en hun bronnen op te sporen. Norton-functies zoals Norton Insight en Insight-netwerk maken gebruik van de informatie die door Symantec is beoordeeld om de beveiligingsbedreigingen op te sporen.

Norton Community Watch verzamelt en verzendt alleen gedetailleerde gegevens over de Norton-specifieke fouten en onderdelen. Van gebruikers worden geen persoonlijke gegevens verzameld of bewaard.

In Beveiligingsgeschiedenis kunt u zien welke informatie naar Symantec is verzonden.

Norton Community Watch in- of uitschakelen

1. Klik op Instellingen in het hoofdvenster van Norton 360 Online.

2. Klik in het venster Instellingen, onder Gedetailleerde instellingen, op Beheerinstellingen.

3. In het venster Berheerinstellingen, in de rij Norton Community Watch, voert u een van de volgende handelingen uit:

• Zet de Aan/Uit -schakelaar naar rechts op de Uit -positie om Norton Community Watch uit te schakelen.

• Zet de Aan/Uit -schakelaar naar links op de Aan -positie om Norton Community Watch in te schakelen.

4. Klik op Toepassen.

Norton Community Watch

Items in Beveiligingsgeschiedenis bekijken

Beveiligingsgeschiedenis