Bestandscategorieën voor back-up

Wanneer Norton 360 Online een back-up uitvoert, wordt eerst gecontroleerd of op de vaste schijf van de pc bestanden aanwezig zijn waarvan een back-up moet worden gemaakt. Daarna worden deze bestanden in verschillende categorieën ingedeeld. Vervolgens wordt een back-up gemaakt van de bestanden die in deze categorieën vallen.

Norton 360 Online gebruikt de volgende bestandscategorieën:

Foto's

Deze categorie omvat, maar is niet beperkt tot: JPEG- en JIFF-fotobestanden (.jpg, .jpeg, .jpe, .jP2, .j2k, .j2c, .jpf), Graphic Interchange Format-afbeeldingsbestanden (.gif), grafische bitmapbestanden (.bmp, .pct), Tagged Image Format-bestanden (.tif, .tiff), Adobe PhotoDeluxe-afbeeldingen (.pdd), Windows-metabestanden (.wmf), Portable (Public) Network Graphic-bestanden (.png), Photoshop-bestanden (.psd), Macintosh Quickdraw-/PICT-tekenbestanden (.pict), Encapsulated PostScript-bestanden (.eps), MS Foxpro Screen-bestanden (.sct), Run Length Encoded-bitmapbestanden (.rle), apparaatonafhankelijke grafische bitmapbestanden (.dib), Borland JBuilder Project-bestanden (.jpx), Japan Picture Format-bestanden (.jpc), Image Alchemy HSI Temporary Raw Bitmap-bestanden (.raw), Pixar Picture-bestanden (.pxr), CAD-bestanden (.vda); Pixar-afbeeldingsbestanden (.pxr); TARGA-bestanden (.tga); grafische vectorafbeeldingen van Adobe Illustrator (.ai); Kodak Photo CD-bestanden (.pcd); Kodak RAW-bitmapafbeeldingen (.kdc); Adobe InDesign-documenten (.indd); Paint Shop Pro-afbeeldingen (.psp); grafische vectortekenbestanden van Corel (.cdr) en Targa-bitmapbestanden (.icb, .vst).

Muziek

Deze categorie omvat, maar is niet beperkt tot: MPEG Audio Stream, Layer III-bestanden (.mp3), MPEG-4-videobestanden (.mp4), MPEG-4 Audio Layer-bestanden (.m4a), door Apple beveiligde AAC-bestanden (.m4p), Real Networks RealMedia Streaming Media-bestanden (.ra), RealMedia Streaming Media-bestanden (.rm), RealMedia Metafile-bestanden (.ram), MIDI-bestanden (.rmi), Microsoft Windows Media Audio-bestanden (.wma), MPEG-2 Advanced Audio Coding-bestanden (.aac), Monkey's Audio Lossless Audio Compression Format-bestanden (.ape), Free Lossless Audio Codec-bestanden (.flac), Waveform Audio-bestanden (.wav), MP3 Playlist-bestanden (.m3u), Musical Instrument Digital Interface MIDI Sound-bestanden (.mid; .midi), Fast Tracker 2 Extended Module-bestanden (.xm) en ScreamTracker v3 Sound-bestanden (.s3m).

Financiële bestanden

Deze categorie omvat, maar is niet beperkt tot: Microsoft Money-bestanden (.mny, .mn1, .mn2, .mn3, .mn4, .mn5, .mn6, .mn7, .mn8, .mn9, .mn10, .mn11, .mn12, .mn13, .mn14, .mn15, .mbf); TurboTax Tax Return-bestanden (.tax); H&R Tax Return-bestanden (.t01, .t02, .t03, .t04, .t05, .t06); TaxACT files (.ta0, .ta1, .ta2, .ta3, .ta4, .ta5, .ta8, .ta9); QuickBooks-bestanden (.qba, .qbb, qbi, .qbw, .qbx, .qph, .qsd, .qel, .qph, .q00, .q01, .q02, .q03, .q04, .q05, .Q98, .qdb, .qdf, .qif, .qdf); Olicom Fax-bestanden (.ofx); Quicken-gegevensbestanden (.qdt); Simply Accounting-bestanden (.sdb); en Open Financial Connectivity-bestanden (.ofc).

Video

Deze categorie omvat, maar is niet beperkt tot: Microsoft Windows-mediabestanden (.wmv); Apple QuickTime-videoclipbestanden (.mov); MPEG 1 System Stream-bestanden (.mpg, .mpeg); Macromedia Flash Format-bestanden (.swf); Audio Video Interleave-bestanden (.avi); MS Advanced Streaming Format-bestanden (.asf); Beijer E-Designer-bestanden (.mpa); MPEG-filmclipbestanden (.mpe); MPEG-4-videobestanden (.m4v); digitale videobestanden (.dv); gecomprimeerde videobestanden Ogg Vorbis (.ogm); Open Media Format-bestanden (.omf); MPEG-1-videobestanden (.m1v); MPEG-2 Program Stream Format-bestanden (.m2p); MPEG-2-bestanden alleen video (.m2v); QuickTime-films (.moov); MPEG-1-videobestanden (.mpv); QuickTime-films (.qt); VDOScript-bestanden (.vdo); en DVD-videofilmbestanden (.vob)

Office-documenten

Deze categorie omvat, maar is niet beperkt tot: Microsoft Word-documenten en -sjablonen (.doc, .dot), Microsoft Excel-werkbladen en -sjablonen (.xls, .xlt, .xlam), Microsoft PowerPoint-presentaties en -diavoorstellingen (.ppt, .pps), Microsoft Project-bestanden (.mpp), Adobe Acrobat-bestanden (.pdf), tekstbestanden (.txt), PostScript-bestanden (.ps), HyperText Markup Language-bestanden (.htm, .html), Microsoft HTML-documenten (mht), WildTangent Branded .PNG-bestanden (.wpg), Comma-Separated Variables-tekstbestanden (.csv) en WordPerfect PC Suite-documenten (.wpd).

E-mail

Deze categorie omvat, maar is niet beperkt tot: Bestanden in de persoonlijke map van Microsoft Outlook (.pst); Microsoft Exchange Mail-berichten (.msg); e-mails van Microsoft Outlook Express of Windows Mail (.dbx); e-mailberichtbestanden van Netscape (.snm); Media Stream Broadcast-bestanden (.msb); mailboxberichtbestanden (.mbx); bestanden van de wizard Regels in Microsoft Outlook (.rwz); elektronische mailing van Microsoft Outlook Express (.eml); First Reader Saved Message Folder (.fol); en (.MsMessageStore).

Contactpersonen

Deze categorie omvat, maar is niet beperkt tot: Microsoft Outlook-adresboekbestanden (.wab), persoonlijk adresboek van Microsoft (.pab), Palm-adresboekbestanden (.aba), Beijer E-Designer-bestanden (.mpa), Palm Date Book-bestanden, vCard-bestanden (.vcf); Adresboek van Microsoft Outlook (.oab); Microsoft Phonebook (.pbk); Palm DateBook-bestand (.dba) en Sharp Organizer Telephone Bank (.ozp).

Internetfavorieten

Deze categorie omvat, maar is niet beperkt tot: Internetlocatiebestanden (.url) die in het menu Favorieten van Internet Explorer worden weergegeven.

Andere bestandstypen

Deze categorie omvat de bestanden die u specifiek aan de back-up toevoegt. De categorie bevat ook de bestanden die Norton 360 Online niet aan een van de bestandscategorieën kan toevoegen.

Bestanden en mappen aan een back-upset toevoegen

Extensies van back-upbestanden

Bestanden en mappen van een back-upset uitsluiten

Back-ups

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v8723713_N360_N360SOS_6_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 28/10/2011