Bestanden herstellen - Bestanden voor herstel selecteren uit back-upset

Norton 360 Online biedt een eenvoudige methode voor het herstel van uw back-upbestanden.

U kunt bestanden of mappen op naam zoeken om ze vanuit de back-upset te herstellen. U kunt een hele of gedeeltelijke bestands- of mapnaam invoeren. U kunt ook naar bestanden met een specifieke extensie zoeken. De zoekresultaten bevatten de namen die de ingevoerde tekst bevat. Wanneer u mapnamen doorzoekt, ziet u in de lijst Back-up maken van item de bestanden die in de back-upmappen zijn opgeslagen.

U kunt ook jokertekens gebruiken, zoals sterretjes (*) of vraagtekens (?) bij het zoeken van bestands- of mapnamen.

Norton 360 Online zoekt automatisch alle bestanden in de back-upset die u hebt geselecteerd. Norton 360 Online geeft de bestandscategorieën weer die horen bij de back-upset die u hebt geselecteerd voor verwijdering. Deze bestandscategorieën staan in het linkerdeelvenster onder Categorie,

De verschillende opties onder Categorie in het linkergedeelte van het venster zijn:

Alle bestandstypen

U kunt alle back-upbestanden in een back-upset bekijken.

Bestandscategorieën

U kunt alle bestandscategorieën in het linkerdeelvenster bekijken waarvan u eerder een back-up hebt gemaakt. Wanneer u op een bestandscategorie klikt, kunt u alle back-upbestanden van die bestandscategorie bekijken in het rechterdeelvenster.

U ziet de details van het bestand, zoals bestandstype, bestandsgrootte en de datum van de laatste back-up.

Mappen

U kunt alle back-upmappen met beschikbare bestanden in een back-upset bekijken.

U kunt de oorspronkelijke locatie van het bestand zien dat hoort bij de back-upset die u selecteert.

Als u het volledige pad van een bestand niet kunt zien, kunt u de muisaanwijzer over het item bewegen om het volledige bestandspad te zien.

Geselecteerde bestanden

U kunt alle bestanden en mappen bekijken die u selecteert om te herstellen.

U kunt de bestanden op de volgende manieren herstellen:

• Schakel het selectievakje in of uit naast de naam van het bestand dat u wilt herstellen.

• Schakel het selectievakje Back-up maken van item in of uit om alle bestanden in een back-upset op te nemen of uit te sluiten.

Norton 360 Online geeft het totaal aantal bestanden en de grootte van de bestanden weer die aan uw zoekcriteria voldoen. U kunt de details onder in het venster bekijken.

Wanneer u op OK klikt, worden de geselecteerde bestanden toegevoegd aan de lijst met bestanden die Norton 360 Online herstelt. Extra zoekopdrachten voegen bestanden aan de lijst toe.

Zowel niet-geselecteerde als geselecteerde bestanden blijven in uw back-up staan, zodat u ze later eventueel kunt herstellen.

Bestanden selecteren om te herstellen

Bestanden herstellen

Bestanden herstellen met Autorun Restore van Norton 360 Online

Een bestand van een back-upset op de Norton Backup Drive herstellen

Norton Back-up maken en herstellen

Oplossingen voor back-upproblemen

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v8702380_N360_N360SOS_6_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 26/08/2011