Service is niet actief

Wanneer u een bericht ziet dat uw service niet actief is, betekent dit dat u geen programma- of productupdates meer ontvangt. U bent ook niet langer tegen nieuwe en opkomende bedreigingen beveiligd. Welke keuzes u hebt, varieert afhankelijk van de geïnstalleerde versie. Klik op de beschikbare knoppen om met de beschikbare opties verder te gaan.

Hartelijk dank!

Hartelijk dank voor het gebruik van de ondersteuning van Norton.

< Terug

Was deze informatie nuttig?

DOCID: v8671950_N360_N360SOS_6_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 09/11/2009