Activeringswaarschuwing

U moet het product eerst activeren, anders kunt u niet alle functies van Norton 360 Online gebruiken. Als u het product niet tijdens de installatie hebt geactiveerd, verschijnt regelmatig een Norton 360 Online-waarschuwing totdat u het product activeert. Productactivering gaat de verspreiding van illegale kopieën tegen en verzekert dat u echte Symantec-software gebruikt.

U moet het product activeren binnen de periode die wordt vermeld, omdat het product anders niet meer werkt. U kunt het product direct vanuit de Norton 360 Online-waarschuwing activeren. De activering neemt slechts enkele minuten in beslag.

De Norton-service activeren