Een hersteldoel kiezen

Wanneer u bestanden uit een back-up herstelt, kunt u opgeven waar Norton 360 Online de herstelde bestanden moet zetten. U kunt de bestanden naar een aparte map van uw keus of naar hun oorspronkelijke locatie herstellen. Standaard selecteert Norton 360 Online de oorspronkelijke locaties van de bestanden.

Wanneer u bestanden herstelt naar de oorspronkelijke locaties, worden nieuwere versies van dezelfde bestanden die op deze locaties zijn opgeslagen, verwijderd. Als u die bestanden niet wilt vervangen door de herstelde bestanden, moet u de nieuwere versies verplaatsen voordat u de herstelbewerking uitvoert. U kunt deze ook herstellen naar een andere locatie.

U kunt het hersteldoel te allen tijde vanaf elke computer wijzigen.

Een aantal stations maakt gebruik van oude Windows-bestandssystemen, zoals FAT-16 of FAT-32, die bestanden die groter zijn dan 4 GB, niet aankunnen. Als u grote bestanden moet herstellen, controleer dan of uw hersteldoel is geformatteerd met een bestandssysteem dat dergelijke grote bestanden kan ondersteunen, zoals NTFS.

Een hersteldoel wijzigen

1. Klik in het hoofdvenster van Norton 360 Online op Back-up en vervolgens op Bestanden herstellen.

2. In het venster Bestanden herstellen klikt u onder Herstellen naar op Wijzigen.

3. In het venster klikt u op Nieuwe locatie.

4. Voer een van de volgende handelingen uit:

• Geef een hersteldoel op in de daarvoor bestemde ruimte.

• Klik op Bladeren, gebruik het bladervenster om naar de locatie te gaan waarnaar u de bestanden wilt herstellen en klik dan op OK.

5. Geef, indien nodig, andere instellingen voor het herstellen op en klik dan op Bestanden herstellen.

6. Volg de instructies op het scherm om het herstellen van de bestanden te voltooien.

Bestanden herstellen

Aangeven vanwaaruit bestanden moeten worden hersteld

Bestanden selecteren om te herstellen

Autorun Restore van Norton 360 Online

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v8531748_N360_N360SOS_6_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 28/10/2011