Automatische taken

Norton 360 Online voert deze activiteiten op de achtergrond uit wanneer Norton 360 Online uw computer als niet actief identificeert. Als u niet wilt dat een scan automatisch wordt uitgevoerd, kunt u deze uitschakelen in de lijst.

U kunt een activiteit altijd uitvoeren vanuit het Norton 360 Online-hoofdvenster. Als een activiteit in deze lijst niet is geselecteerd, wordt deze niet automatisch uitgevoerd.

Via het selectievakje Taken kunt u alle activiteiten tegelijk in- of uitschakelen.

Als bepaalde activiteiten een week of langer niet zijn uitgevoerd, kunt u eraan worden herinnerd dat ze moeten worden uitgevoerd.

De volgende activiteiten kunnen worden in- of uitgeschakeld:

Tijdelijke Internet Explorer-bestanden

Hiermee worden de tijdelijke bestanden verwijderd die na surfen op internet op de vaste schijf van uw pc zijn achtergelaten

Tijdelijke Windows-bestanden

Hiermee worden onnodige bestanden verwijderd die in tijdelijke Windows-mappen zijn achtergelaten, nadat een programma is geïnstalleerd of bijgewerkt.

Internet Explorer-geschiedenis

Hiermee wordt onnodige webpaginageschiedenis verwijderd die in de geschiedenismap van uw internetbrowser is achtergelaten

Schijfoptimalisatie

Hiermee worden uw vaste schijf en vrije ruimte gedefragmenteerd

Register opruimen

Hiermee worden onnauwkeurige en verouderde vermeldingen in het Windows-register verwijderd die fouten kunnen veroorzaken

Automatische taken in- of uitschakelen

Automatische taken plannen

Taakplanner-instellingen

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v8499360_N360_N360SOS_6_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 25/07/2011