E-mailbedreiging gedetecteerd

Het venster E-mailbedreiging gedetecteerd verschijnt wanneer in een inkomend of uitgaand e-mailbericht een beveiligingsbedreiging is gevonden. Het venster E-mailbedreiging gedetecteerd biedt de volgende informatie:

Risico

Klik op het risiconiveau (Hoog, Gemiddeld of Laag) om meer details over de bedreiging te bekijken.

Titel

Klik op de bedreigingstitel voor meer informatie over het risico.

Status

De kolom Status geeft de huidige status van de bedreiging weer.

Actie

Selecteer de actie die u wilt uitvoeren. Aanbevolen bewerkingen worden aangeduid met een sterretje (*).

Acties toepassen

Klik op deze optie om de actie toe te passen die u voor een bedreiging selecteert.

E-mail verwijderen

Klik op deze optie om de e-mail te verwijderen die Norton 360 Online als bedreiging heeft geïdentificeerd.

U kunt een actie op een gedetecteerde e-mailbedreiging uitvoeren. U kunt kiezen uit:

Verwijderen

Hiermee verwijdert u de bedreiging van de computer.

In Norton Quarantine and Restore wordt een back-up opgeslagen van beveiligingsbedreigingen als spyware en adware waarvan andere programma's afhankelijk kunnen zijn.

Uitsluiten

Hiermee wordt de bedreiging toegevoegd aan de toepasselijke lijst met uitsluitingen in de opties. Via deze optie worden deze risico's van toekomstige scans uitgesloten.

Negeren

Negeert het gedetecteerde risico

Norton 360 Online neemt de bedreiging in toekomstige scans op. Deze optie is slechts eenmaal beschikbaar wanneer items met laag risico voor het eerst worden gedetecteerd.

Deze optie is slechts eenmaal beschikbaar tot u de standaardinstellingen voor de optie Lage risico's wijzigt onder Computerscans.

Niet alle acties zijn beschikbaar voor alle typen e-mailbedreiging.

Als de geselecteerde actie voor een resterende bedreiging niet kan worden voltooid, blijft de bedreiging in het venster E-mailbedreiging gedetecteerd verschijnen. De vervolgkeuzelijst Actie toont niet de actie die eerder voor die bedreiging werd geprobeerd. U kunt een van de resterende acties voor die bedreiging selecteren.

Wat te doen wanneer een beveiligingsrisico wordt gevonden

Antivirusinstellingen

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v8475335_N360_N360SOS_6_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 19/10/2011