Hoe herstel ik registerback-ups?

Norton Utilities maakt automatisch registerback-ups telkens wanneer u problemen oplost. Zo kunt u eenvoudig back-ups herstellen als u die later nodig heeft.

Registerback-ups herstellen

1. Selecteer in het hoofdvenster van Norton Utilities het tabblad Herstel.

2. Klik in het venster startpagina Herstel onder Uw actie selecteren op Registerback-ups herstellen.

3. In het venster Registerback-ups herstellen selecteert u de laatste back-up in de lijst met eerdere registerback-ups. Alleen onder zeer specifieke omstandigheden zou u enige andere back-up moeten herstellen.

4. Klik op Herstellen om de back-up te herstellen.

Als u een ervaren gebruiker bent, kunt u een back-up selecteren en op Openen klikken om de subsleutels van die back-up te bekijken. U kunt vervolgens de subsleutels herstellen door ze aan te vinken en vervolgens op de knop Herstellen te klikken.

Wat zijn snelle, uitgebreide en fysieke scans en hoe gebruik ik deze?

Hoe scan ik op verloren of verwijderde bestanden?

Hoe stelt Norton Utilities de staat van de bestanden vast?

Hoe gebruik ik de Duplicate File Finder?

Hoe herstel ik schijven?

Wat is ongebruikte software verwijderen?

Hoe verwijder ik ongebruikte software?

Welkom bij Norton Utilities

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v83566449_norton_utilities_help_nl_nl
Besturingssysteem: Windows
Laatste wijziging: 11/06/2018