Hoe comprimeer ik mijn register?

Wanneer u uw register comprimeert, worden tussenruimten, verspilde ruimte en beschadigde sleutels uit uw register verwijderd, en wordt een fysieke defragmentatie van de Windows-registerbestanden uitgevoerd.

Wanneer het comprimeringsproces is voltooid, krijgt het register een lineaire structuur voor snellere reacties van toepassingen, snellere toegang tot het register en verbeterde systeemprestaties.

Uw register comprimeren

Schakel het selectievakje Systeemherstelpunt maken in voordat u het register comprimeert.

1. Selecteer in het hoofdvenster van Norton Utilities het tabblad Prestaties.

2. Ga op de startpagina Prestaties naar Uw actie selecteren en klik op Uw register comprimeren.

3. Klik in het venster Uw register comprimeren op Start om het register te comprimeren.

Het comprimeren van een register bestaat uit drie fases:

• Analyseren: Norton Utilities analyseert uw register op tussenruimtes, vrije ruimte en beschadigde sleutels, en maakt een back-up voordat het register wordt opgeruimd.

• Voorbeeld van resultaten bekijken: wanneer de opruiming is gestart, controleert het systeem op verouderde registervermeldingen, die automatisch uit het register worden verwijderd. U kunt de verspilde ruimte op uw computer en het percentage bespaarde ruimte bekijken.

• Register comprimeren: wanneer de opruiming na back-up is voltooid, wordt het scherm Register comprimeren op uw computer weergegeven.

4. Klik op Toepassen om de wijzigingen toe te passen die tijdens de eerste stap (bijvoorbeeld Analyseren) zijn gemaakt. U moet uw computer opnieuw opstarten om de wijzigingen in uw register te implementeren.

Waarom moet ik het Windows-register opruimen?

Hoe ruim ik mijn Windows-register op?

Hoe configureer ik negeerlijsten?

Hoe los ik problemen met het Windows-register op?

Welke registersecties worden gescand?

Welkom bij Norton Utilities

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v83508278_norton_utilities_help_nl_nl
Besturingssysteem: Windows
Laatste wijziging: 11/06/2018