Hoe converteer ik mijn proefversie van Norton Utilities naar de volledige versie (online)?

Als u het product niet heeft geactiveerd, verschijnt regelmatig een waarschuwingsvenster totdat u het product activeert. Door productactivering helpt u softwarepiraterij te bestrijden en weet u zeker dat u echte Symantec-software gebruikt.

U moet dit product binnen 30 dagen na installatie activeren met een geldige activeringssleutel, omdat het product anders niet meer werkt.

De gemakkelijkste manier om uw proefversie naar een volledige versie van Norton Utilities te converteren is door op de knop Nu activeren in het venster Dashboard te klikken. Klik vervolgens op Aanschaffen om een activeringscode voor Norton Utilities op de Symantec-website aan te schaffen.

Een activeringscode voor Norton Utilities aanschaffen (online)

1. Klik in het hoofdvenster van Norton Utilities op Nu activeren.

2. In het venster dat verschijnt, klikt u op Aanschaffen om een activeringscode voor Norton Utilities op de Symantec-website aan te schaffen.

3. Volg de instructies op het scherm om een activeringscode voor Norton Utilities aan te schaffen.

Norton Utilities activeren

Nadat u uw activeringscode heeft aangeschaft, kunt u op de knop Nu activeren in het venster Dashboard klikken om het product te activeren. In het venster Nu activeren voert u uw naam, e-mailadres en activeringscode in en klikt u op Nu activeren om uw gegevens in te dienen voor validering.

Norton Utilities activeren

1. Klik in het hoofdvenster van Norton Utilities op Nu activeren.

2. In het opgeroepen venster voert u uw naam, e-mailadres en activeringscode in en klikt u op Nu activeren om uw gegevens in te dienen ter validatie.

3. Volg de instructies op het scherm om uw product te activeren.

Wat zijn de minimumsysteemvereisten voor Norton Utilities?

Waar kan ik de nieuwste versie van Norton Utilities downloaden?

Hoe installeer en activeer ik Norton Utilities (online)?

Hoe installeer en activeer ik Norton Utilities met een cd?

Ik heb Norton Utilities geïnstalleerd en geactiveerd. Wat is de volgende stap?

Hoe kan ik met Norton Utilities een goede systeemstatus realiseren?

Hoe plan ik een registerscan van mijn computer?

Wat zijn de verschillende tabbladen in Norton Utilities en waar zijn ze voor?

Welkom bij Norton Utilities

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v83164342
Besturingssysteem: Windows
Laatste wijziging: 12/06/2019