Hoe installeer en activeer ik Norton Utilities met een cd?

Als u een kopie in de winkel heeft aangeschaft, kunt u Norton Utilities installeren vanaf de cd die u in de winkel heeft gekocht.

Nadat u Norton Utilities heeft geïnstalleerd, moet u uw product binnen 30 dagen activeren met de meegeleverde activeringscode, omdat het product anders niet meer werkt. U ontvangt regelmatig een activeringswaarschuwing totdat u het product activeert. Door productactivering helpt u softwarepiraterij te bestrijden en weet u zeker dat u echte Symantec-software gebruikt. Als u een cd met het product in de winkel heeft gekocht, staat de activeringscode op een sticker op het cd-hoesje of op een los vel in de verpakking van het product.

Norton Utilities installeren

1. Plaats de cd in het cd-romstation van de computer.

De installatiewizard wordt standaard automatisch gestart. Als de installatiewizard niet wordt gestart, kunt u deze handmatig starten door naar uw cd-romstation te gaan en op het installatiebestand te dubbelklikken (setup.exe).

2. Lees de licentieovereenkomst in het venster Welkom bij de installatiewizard van Norton Utilities en klik op Ik ga akkoord.

U kunt ook op Installatieopties klikken en vervolgens op Bladeren om de locatie te wijzigen waarin u Norton Utilities wilt installeren.

Norton Utilities openen

1. Ga naar Alle programma's.

2. Klik op Norton Utilities 16 > Norton Utilities 16.

U kunt ook op het pictogram van Norton Utilities op uw bureaublad dubbelklikken.

Norton Utilities activeren

1. Klik in het hoofdvenster van Norton Utilities op Nu activeren.

2. In het opgeroepen venster voert u uw naam, e-mailadres en activeringscode in en klikt u op Nu activeren om uw gegevens in te dienen ter validatie.

3. Volg de instructies op het scherm om uw product te activeren.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v83164340
Besturingssysteem: Windows
Laatste wijziging: 12/06/2019