Hoe installeer en activeer ik Norton Utilities (online)?

U kunt hier een proefversie van Norton Utilities downloaden:

http://norton.com/nu16

Wanneer u het installatiebestand van onze website heeft gedownload, dubbelklikt u op het bestand om de installatie te starten. De installatiewizard begeleidt u bij de eenvoudige installatiestappen.

U moet het product binnen 30 dagen na installatie activeren met een geldige activeringssleutel.

Een Norton Utilities-activeringscode aanschaffen

U kunt uw proefversie het gemakkelijkst naar een volledige versie van Norton Utilities converteren door op de knop Nu activeren in het venster Dashboard te klikken. Klik vervolgens op Aanschaffen in het venster Nu activeren om een Norton Utilities-activeringscode op de Symantec-website aan te schaffen.

Norton Utilities activeren

Nadat u uw activeringscode heeft aangeschaft, kunt u op de knop Nu activeren in het venster Dashboard klikken om het product te activeren. In het venster Nu activeren voert u uw naam, e-mailadres en activeringscode in en klikt u op Nu activeren om uw gegevens in te dienen voor validering.

Voordat u begint

Voordat u begint, sluit u alle actieve programma's op uw computer en controleert u of u met internet bent verbonden.

U moet met internet zijn verbonden om uw Norton Utilities te kunnen downloaden.

Norton Utilities installeren

1. Download het set-upbestand van onze website:

http://norton.com/nu16

2. Dubbelklik op het set-upbestand om het installatieproces te starten.

3. In het venster Installatiewizard Welkom bij Norton Utilities leest u de licentieovereenkomst en klikt u op Ik ga akkoord.

U kunt ook op Installatieopties klikken en vervolgens op Bladeren om de locatie te wijzigen waarin u Norton Utilities wilt installeren.

Norton Utilities openen

1. Ga naar Alle programma's.

2. Klik op Norton Utilities 16 > Norton Utilities 16.

U kunt ook op het pictogram van Norton Utilities op uw bureaublad dubbelklikken.

Een Norton Utilities-activeringscode aanschaffen (online)

1. Klik in het hoofdvenster van Norton Utilities op Nu activeren.

2. In het opgeroepen venster klikt u op Aanschaffen om een Norton Utilities-activeringscode op de Symantec-website aan te schaffen.

3. Volg de instructies op het scherm om een Norton Utilities-activeringscode aan te schaffen.

Norton Utilities activeren

1. Klik in het hoofdvenster van Norton Utilities op Nu activeren.

2. In het opgeroepen venster voert u uw naam, e-mailadres en activeringscode in en klikt u op Nu activeren om uw gegevens in te dienen ter validatie.

3. Volg de instructies op het scherm om uw product te activeren.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v83164338_norton_utilities_help_nl_nl
Besturingssysteem: Windows
Laatste wijziging: 16/08/2018