Wat zijn de minimumsysteemvereisten voor Norton Utilities?

Microsoft® Windows® XP SP3 (alleen 32-bits)

• CPU: Pentium® 4 of equivalent 233 MHz (minimum) | Core™ 2Duo of equivalent 300 MHz (aanbevolen) of hogere processor

• Geheugen: 64 MB (minimum) | 128 MB (aanbevolen)

Microsoft® Windows® Vista® (32- en 64-bits)

• CPU: 1 GHz

• Geheugen: 1 GB

Microsoft® Windows® 7/8

• CPU: 1 GHz

• 1 GB voor 32-bits of 2 GB voor 64-bits

Hardwarevereisten

• HDD: 150 MB beschikbare schijfruimte

• Video: SVGA (1024x768)

• Cd-romstation (als installatie niet wordt uitgevoerd via elektronische softwaredownload)

• Internettoegang is vereist om het product te registreren en productupdates te ontvangen.

• Gebruiker is verantwoordelijk voor internetaccount, alle kosten voor internettoegang en telefoonkosten.

Browservereisten

Er is een internetbrowser vereist om Norton Utilities te downloaden.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v83164334_norton_utilities_help_nl_nl
Besturingssysteem: Windows
Laatste wijziging: 18/06/2018