Bestanden herstellen - Herstellocatie

U kunt bestanden naar hun Oorspronkelijke locatie of naar een Nieuwe locatie herstellen.

Via de optie Bladeren kunt u de nieuwe herstellocatie toevoegen of het adres van de nieuwe herstellocatie invoeren. Norton 360 Online maakt de mappen waarin de back-upbestanden worden hersteld.

Norton 360 Online geeft het totaalaantal bestanden en de totale grootte van de bestanden weer die u voor herstel selecteert.

Als op de oorspronkelijke locatie nog bestanden met dezelfde naam staan, worden deze vervangen door de bestanden die u herstelt. Als u de bestanden op de oorspronkelijke locatie niet wilt vervangen, moet u de bestandsnamen wijzigen voordat u de herstelbewerking uitvoert.

Een hersteldoel kiezen

Bestanden selecteren om te herstellen

Bestanden herstellen

Bestanden herstellen met Autorun Restore van Norton 360 Online

Een bestand van een back-upset op de Norton Backup Drive herstellen

Norton Back-up maken en herstellen

Oplossingen voor back-upproblemen

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v8278951_N360_N360SOS_6_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 26/07/2011