Bestanden voor herstel selecteren

Norton 360 Online zoekt automatisch alle bestanden op de bronlocatie die u hebt geselecteerd. In het linkerdeelvenster verschijnt een gesorteerde lijst met alle bronmappen. U kunt naar de mappen of locaties navigeren waar de bestanden zich bevinden.

In het rechterdeelvenster worden details van elk bestand weergegeven, zoals het bestandstype, de bestandsgrootte en de aanmaak- of wijzigingsdatum. Onder in het venster staan gegevens zoals het aantal bestanden in een map en de totale mapgrootte. U kunt de muisaanwijzer op de bestandsnaam zetten om de locatie van het bestand te zien.

U kunt de bestanden op de volgende manieren selecteren:

• Schakel het selectievakje naast de bestandsnaam in of uit.

• Schakel een map in het linkerdeelvenster in of uit om alle bestanden in de map te selecteren.

• Schakel het selectievakje Back-up maken van item in het rechterdeelvenster in of uit om alle bestanden in een map op te nemen of uit te sluiten

Wanneer u op Sluiten klikt, blijven de geselecteerde bestanden in de lijst met bestanden staan die Norton 360 Online voor die categorie gaat herstellen. Alle niet-geselecteerde bestanden worden uit de lijst Bestanden herstellen verwijderd.

Zowel niet-geselecteerde als geselecteerde bestanden blijven in uw back-up staan, zodat u ze later eventueel kunt herstellen.

Bestanden selecteren om te herstellen

Een hersteldoel kiezen

Bestanden herstellen

Bestanden herstellen met Autorun Restore van Norton 360 Online

Een bestand van een back-upset op de Norton Backup Drive herstellen

Norton Back-up maken en herstellen

Oplossingen voor back-upproblemen

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v8278948_N360_N360SOS_6_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 26/07/2011