Meer informatie over huidige scanactiviteit

Deze informatie omvat de specifieke items en activiteiten die betrokken waren bij de recentste scanactiviteit. Afhankelijk van het type scan dat zojuist is uitgevoerd, omvat de informatie een gedetailleerd rapport van de scanresultaten. U kunt klikken op de koppelingen voor verdere actie of nog meer details..

Afhankelijk van het type scan verschijnt de volgende informatie:

• Voor opruimactiviteiten van Pc-afstelling geeft Norton 360 Online de namen en locaties weer van bestanden die tijdens de opruimscan zijn verwijderd.

De informatie omvat ook de hoeveelheid schijfruimte die is vrijgemaakt nadat een scan is uitgevoerd.

• Voor een virus- en spywarescan ziet u de statistieken over het aantal gescande documenten en het aantal beveiligingsrisico's dat is gevonden en verwerkt.

• Voor back-up- en herstelactiviteiten ziet u de datums en de status van de recentste back-up of herstelactie.

Controleer het volgende als de back-up- of herstelstatus aangeeft dat van bepaalde bestanden geen back-up is gemaakt of dat ze niet zijn hersteld.

• Controleer of alle geopende programma's zijn gesloten voordat u een back-up van uw bestanden maakt.

Norton 360 Online kan geen back-up maken van bestanden die door een ander programma worden gebruikt.

• Het kan zijn dat de bestanden zijn vergrendeld, omdat ze door een ander programma worden gebruikt.

• U hebt mogelijk niet de benodigde toegangsrechten voor back-up of herstel van bestanden naar de geselecteerde locatie.

• Als de bestanden groter zijn dan 4 GB, hebt u misschien een back-up- of herstelstation gekozen met een bestandssysteem dat dergelijke grote bestanden niet aankan.

Pc-afstelling

Norton Back-up maken en herstellen

De Norton 360 Online-scans

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v8278901_N360_N360SOS_6_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 26/07/2011