Een scan via de opdrachtprompt uitvoeren

U kunt Norton gebruiken om te scannen via de opdrachtaanwijzing zonder het hoofdvenster van Norton te openen. U typt het pad en de naam van het bestand dat u wilt scannen, of past de scan aan door een specifieke opdracht toe te voegen. Hieronder vindt u enkele vaak gebruikte opdrachten:

/?

NAVW32 start de Help en wordt beëindigd.

/A

Hiermee worden alle stations gescand.

/S-

Hiermee wordt het scannen van submappen uitgeschakeld

/BOOT

Hiermee worden alleen de opstartrecords gescand

/QUICK

Hiermee wordt een snelle scan uitgevoerd.

[folder_path]\*[?]

Hiermee worden de bestanden gescand die overeenkomen met het opgegeven jokerteken

[drive|folder|file]

Hiermee wordt het opgegeven station, bestand of de opgegeven map gescand

Een scan via de opdrachtprompt uitvoeren

1. Bij de opdrachtaanwijzing voert u het pad in waar Norton zich bevindt, en de naam van het uitvoerbare bestand.

In de volgende voorbeelden kunt u de syntaxis van een scanopdracht zien:

• "\Program Files\Norton Security\Engine\version\NAVW32" /command_name

Waarbij versie het versienummer van uw Norton-product is en opdrachtnaam de opdracht.

• "\Program Files\Norton Security\Engine\version\NAVW32" [path]file_name

Waarbij versie het versienummer van uw Norton-service is, en [pad] bestandsnaam de locatie, naam en extensie van het bestand.

2. Druk op Enter.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v8278351_ns_retail_nl_nl
Besturingssysteem: Windows
Laatste wijziging: 18/06/2018