Een scan via de opdrachtaanwijzing uitvoeren

Met Norton 360 Online kunt u scannen via de opdrachtaanwijzing zonder het hoofdvenster van Norton 360 Online te openen. U typt het pad en de naam van het bestand dat u wilt scannen, of past de scan aan door een specifieke opdracht toe te voegen. De volgende opdrachten zijn beschikbaar:

/?

NAVW32 start de Help en wordt beëindigd.

/A

Hiermee worden alle stations gescand.

/L

Hiermee worden de lokale station gescand

/S[+|-]

Hiermee wordt het scannen van submappen ingeschakeld (+) of uitgeschakeld (-)

/B[+|-]

Hiermee wordt het scannen van opstartrecords en hoofdopstartrecords ingeschakeld (+) of uitgeschakeld (-) (bijvoorbeeld NAVW32 C: /B+ or NAVW32 C: /B-)

/BOOT

Hiermee worden alleen de opstartrecords gescand

/QUICK

Hiermee wordt een snelle scan uitgevoerd.

/SE[+|-]

Hiermee wordt een QuickScan ingeschakeld (+) of uitgeschakeld (-)

/ST[+|-]

Hiermee wordt het scannen van onzichtbare items ingeschakeld (+) of uitgeschakeld (-)

[folder_path]\*[?]

Hiermee worden de bestanden gescand die overeenkomen met het opgegeven jokerteken

[drive|folder|file]

Hiermee wordt het opgegeven station, bestand of de opgegeven map gescand

/SESCAN

Hiermee wordt QuickScan op de achtergrond uitgevoerd.

Norton 360 Online geeft het venster scannen alleen weer wanneer er een bedreiging is gedetecteerd.

Een scan via de opdrachtaanwijzing uitvoeren

1. Bij de opdrachtaanwijzing voert u het pad in waar Norton 360 Online zich bevindt, en de naam van het uitvoerbare bestand.

In de volgende voorbeelden kunt u de syntaxis van een scanopdracht zien:

• "\Program Files\Norton 360 Online\Engine\versie\NAVW32" /opdrachtnaam

waarbij versie het versienummer van Norton 360 Online is en opdrachtnaam de opdracht.

• "\Program Files\Norton 360 Online\Engine\version\NAVW32" [path]file_name

waarbij versie het versienummer van Norton 360 Online is, en [pad] bestandsnaam de locatie, naam en extensie van het bestand weergeeft.

2. Druk op Enter.

Het versienummer van uw product vinden

Computerscan

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v8278351_N360_N360SOS_6_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 20/10/2011