Beheren Back-upsets - Video's

In dit venster worden alle bestanden weergegeven die bij de videocategorie horen. Van de bestanden die in dit venster worden getoond, kan een back-up worden gemaakt.

Norton 360 Online zoekt automatisch alle bestanden die zich in de videocategorie bevinden. U kunt hier gegevens bekijken zoals de totale grootte van de videocategorie en het aantal bestanden dat zich hierin bevindt. Norton 360 Online geeft voor elk bestand gegevens weer, zoals de locatie en grootte van het bestand.

U kunt de optie Selectie uitsluiten onder in het venster gebruiken om de geselecteerde items uit de back-upset te verwijderen.

In dit venster worden alle bestanden die bij de videocategorie horen, weergegeven in een tabel met de volgende gegevens:

Back-up maken van item

Hiermee worden alle beschikbare bestanden in de videocategorie weergegeven.

Hier wordt ook de locatie van het bestand en het type weergegeven.

Grootte

Hiermee wordt de grootte weergegeven van elk beschikbare bestand in de videocategorie.

Als u het volledige pad van een bestand niet kunt zien, kunt u de muisaanwijzer over het item bewegen om het volledige bestandspad te zien.

De videocategorie omvat de meest gangbare bestandstypen voor videomedia, inclusief, maar niet beperkt tot:

• Microsoft Windows Media-bestanden (.wmv)

• Apple QuickTime Video Clip-bestanden (.mov)

• Audio Video Interleave-bestanden (.avi)

• Beijer E-Designer-bestanden (.mpa)

• Digitale videobestanden (.dv)

• DVD-videofilmbestanden (.vob)

• Macromedia Flash Format-bestanden (.swf)

• MPEG-filmclipbestanden (.mpe)

• MPEG 1 System Stream-bestanden (.mpg, .mpeg)

• MPEG-1-videobestanden (.mpv)

• MPEG-1-videobestanden (.m1v)

• MPEG-2 Program Stream Format-bestanden (.m2p)

• MPEG-2-bestanden alleen video (.mpv)

• MPEG-4-videobestanden (.m4v)

• MS Advanced Streaming Format-bestanden (.asf)

• Gecomprimeerde videobestanden Ogg Vorbis (.ogm)

• Open Media Format-bestanden (.omf)

• QuickTime-films (.mov)

• QuickTime-films (.qt)

• VDOScript-bestanden (.vdo)

Bestandsextensies bewerken of aan een back-upbestandscategorie toevoegen

Een bestandsextensie uit een back-upcategorie verwijderen

Een back-upcategorie opnieuw instellen op de standaardbestandsextensies

Extensies van back-upbestanden

Norton Back-up maken en herstellen

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v8250910_N360_N360SOS_6_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 25/07/2011