Beheren Back-upsets - Office-documenten

In dit venster worden alle bestanden weergegeven die bij de categorie voor Office-documenten horen. Van de bestanden die in dit venster worden getoond, kan een back-up worden gemaakt.

Norton 360 Online zoekt automatisch alle bestanden die zich in de categorie voor Office-documenten bevinden. U kunt hier gegevens bekijken zoals de totale grootte van de categorie voor Office-documenten. U kunt ook het aantal bestanden bekijken in de categorie voor Office-documenten. Norton 360 Online geeft voor elk bestand gegevens weer, zoals de locatie en grootte van het bestand.

U kunt de optie Selectie uitsluiten onder in het venster gebruiken om de geselecteerde items uit de back-upset te verwijderen.

In dit venster worden alle bestanden die bij de categorie voor Office-documenten horen, weergegeven in een tabel met de volgende gegevens:

Back-up maken van item

Hiermee worden alle beschikbare bestanden in de categorie voor Office-documenten weergegeven.

Hier wordt ook de locatie van het bestand en het type weergegeven.

Grootte

Hiermee wordt de grootte weergegeven van elk beschikbare bestand in de categorie voor Office-documenten.

Als u het volledige pad van een bestand niet kunt zien, kunt u de muisaanwijzer over het item bewegen om het volledige bestandspad te zien.

De categorie voor Office-documenten omvat de meest gangbare bestandstypen voor tekstverwerking, inclusief, maar niet beperkt tot de volgende bestandstypen:

• Microsoft Word-bestanden (.doc, .dot, .docx, .docm, .dotx, .dotm, .wbk, .mcw, .rtf)

• Microsoft Excel-bestanden (.xls, .xlt, .xlsx, .xlsm, .xltx, .xlsb, .xlm, .xlk, .xlc, .xlam)

• Microsoft PowerPoint-bestanden (.ppt, .pps, .pptx, .pptm, .potx, .potm, .ppam, .ppsx, .ppsm, .ppa)

• Microsoft OneNote-bestanden (.one, .onepkg)

• Microsoft Publisher-bestanden (.pub)

• Microsoft Project-bestanden (.mpp)

• Microsoft Access-bestanden (.mam, .maq, .mar, .mat, .mdb)

• Microsoft Visio-bestanden (.vsd)

• WordPerfect-bestanden (.wp, .wpm, .wpt, .wps, .wpd)

• Lotus-bestanden (.lwp, .wk1, .wk3, .wk4, .wkq, .ws1, .ws2, .ws3, .ws4, .ws5, .ws6, .ws7)

• Adobe Acrobat-bestanden (.pdf)

• Tekstbestanden (*.txt)

• PostScript-bestanden (.ps)

• HTML-bestanden (.htm, .html, .mht)

• WildTangent branded PNG-bestanden (.wpg)

• Comma-Separated Variable-tekstbestanden (.csv)

Bestandsextensies bewerken of aan een back-upbestandscategorie toevoegen

Een bestandsextensie uit een back-upcategorie verwijderen

Een back-upcategorie opnieuw instellen op de standaardbestandsextensies

Extensies van back-upbestanden

Norton Back-up maken en herstellen

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v8250904_N360_N360SOS_6_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 25/07/2011