Beheren Back-upsets - Financiële bestanden

In dit venster worden alle bestanden weergeven die bij de categorie voor financiële bestanden horen. Van de bestanden die in dit venster worden getoond, kan een back-up worden gemaakt.

Norton 360 Online zoekt automatisch alle bestanden die zich in de categorie voor financiële bestanden bevinden. U kunt hier gegevens bekijken zoals de totale grootte van de categorie voor financiële bestanden. U kunt ook het aantal bestanden bekijken in de categorie voor financiële bestanden. Norton 360 Online geeft voor elk bestand gegevens weer, zoals de locatie en grootte van het bestand.

U kunt de optie Selectie uitsluiten onder in het venster gebruiken om de geselecteerde items uit de back-upset te verwijderen.

In dit venster worden alle bestanden die bij de categorie voor financiële bestanden horen, weergegeven in een tabel met de volgende gegevens:

Back-up maken van item

Hiermee worden alle beschikbare bestanden in de categorie voor financiële bestanden weergegeven.

Hier wordt ook de locatie van het bestand en het type weergegeven.

Grootte

Hiermee wordt de grootte weergegeven van elk beschikbare bestand in de categorie voor financiële bestanden.

Als u het volledige pad van een bestand niet kunt zien, kunt u de muisaanwijzer over het item bewegen om het volledige bestandspad te zien.

De categorie voor financiële bestanden omvat de meest gangbare bestandstypen voor financiële programma's, inclusief, maar niet beperkt tot de volgende bestandstypen:

• Microsoft Money-bestanden (.mny, .mn1, .mn2, .mn3, .mn4, .mn5, .mn6, .mn7, .mn8, .mn9, .mn10, .mn11, .mn12, .mn13, .mn14, .mn15, .mbf)

• Quicken-gegevensbestanden (.qdt)

• QuickBooks-bestanden (.qba, .qbb, qbi, .qbw, .qbx, .qph, .qsd, .qel, .qph, q00, q01, .q02, .q03, .q04, .q05, .Q98, .qdf, .qdb, .qdf, .qif)

• TurboTax Tax Return-bestanden (.tax)

• H&R Tax Return-bestanden (.t01, .t02, .t03, .t04, .t05, .t06)

• TaxACT-bestanden (.ta0, .ta1, .ta2, .ta3, .ta4, .ta5, .ta8, .ta9)

• Simply Accounting-bestanden (.sdb)

• Olicom Fax-bestanden (.ofx)

• Open Financial Connectivity-bestanden (.ofc)

Bestandsextensies bewerken of aan een back-upbestandscategorie toevoegen

Een bestandsextensie uit een back-upcategorie verwijderen

Een back-upcategorie opnieuw instellen op de standaardbestandsextensies

Extensies van back-upbestanden

Norton Back-up maken en herstellen

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v8250901_N360_N360SOS_6_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 25/07/2011